Close
Párizs ősszel a legszebb – Októbertől pedig még egyszerűbb lesz eljutni oda

Párizs ősszel a legszebb – Októbertől pedig még egyszerűbb lesz eljutni oda

Visszatérnek a Transavia gépei. 

A Budapest Airport bejelentette, hogy Transavia légitársasággal partnerségben a következő őszi-téli szezonban újraindítja a Budapest és Párizs között közlekedő járatait. A társaság 2021. október 22-én induló gépei hetente kétszer, péntekenként és vasárnaponként szállnak fel a francia fővárosból.

Mivel Franciaország a Budapestről induló járatok egyik legfontosabb célállomásának számít, az Air France-KLM csoport fapados légitársasága valamikor az év folyamán újra belép a magyarországi piacra,

úgyhogy Budapestről ismét elérhetőek lesznek velük Bordeaux, Marseille, Nizza, és Párizs (Beauvais, Charles de Gaulle és Orly) repülőterei.

Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési és kereskedelmi tervezési vezetője elmondta, hogy az európai nagyvárosokkal való újbóli összeköttetések létfontosságúak az újjáépülés szempontjából. – “Párizs vonzereje elég sokrétű – gondoljunk csak a művészetre, a divatra, a gasztronómiára és a kultúrára – ezért biztos vagyok benne, hogy ez az útvonal nemcsak a Franciaországot felfedezni vágyó magyarok körében lesz népszerű, hanem azok körében is, akik Budapestet szeretnék megnézni.”

Elég jól hangzó jegyárakkal csábít egy másik francia low cost légitársaság, mellyel hamarosan egyszerűbbé és nem utolsó sorban megfizethetővé válik egy New York (egészen pontosan Newark) és Párizs közötti repülőút.

(Forrás: Traveldailynews.com, fotók: Getty Images)

transavia | repülés | ősz | párizs | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

Egy távoli hely, amely a nap, a tenger és a karibi életérzés rajongóinak kedvence lehet

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram