Close
Luxusutazást nyerhet Horvátországba, aki helyesen tippeli meg a Trónok harca végét

Luxusutazást nyerhet Horvátországba, aki helyesen tippeli meg a Trónok harca végét

Eddig csupán egyetlen rész jött ki a sorozat utolsó évadából, a rajongók mégis azt találgatják, vajon hogyan ér majd véget. Aki ezt előre képes megmondani, most egy fantasztikus kiruccanást is nyerhet.

Végül talán Havas Jon ülhet majd fel a trónra? És mi lesz az Éjkirállyal? Mely szereplők élik túl a küzdelmet, és kik halnak meg a háborúk során? Tele vagyunk nyitott kérdésekkel, de éppen ez teszi olyan izgalmassá a Trónok harca befejező évadát. Akárhogyan is alakuljon a történet, aki helyesen tippeli meg a végkimenetelt, most egy luxusutazást nyerhet.

Az Unforgettable Croatia utazási iroda egy tematikus utat ajánlott fel annak, aki már most képes helyesen megjósolni a sorozat végét. Az igazi rajongóknak valószínűleg azt sem kell elmagyarázni, miért is tökéletes célpont Horvátország: több ikonikus helyszínnek is Split, illetve Dubrovnik adott otthont. A szerencsés nyertest természetesen el is viszik majd ezekre a forgatási helyszínekre.

Az utazási iroda három éjszakát áll Splitben, négy éjszakát Dubrovnikban, mindkét városban ötcsillagos hotel, reggeli, privát transzfer és motorcsónakos szigetnézés is jár a győztes jósnak.

A nevezéshez nem kell mást tenni, mint röviden – maximum ezer karakterben – megírni a cégnek, hogy miképpen ér majd véget a sorozat. Akik helyesen jósolnak, azok közül sorsolnak majd győztest. A tippeket május ötödikéig várják, ezen a felületen keresztül.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images)

Close