Close
Luxusutazást nyerhet Horvátországba, aki helyesen tippeli meg a Trónok harca végét

Luxusutazást nyerhet Horvátországba, aki helyesen tippeli meg a Trónok harca végét

Eddig csupán egyetlen rész jött ki a sorozat utolsó évadából, a rajongók mégis azt találgatják, vajon hogyan ér majd véget. Aki ezt előre képes megmondani, most egy fantasztikus kiruccanást is nyerhet.

Végül talán Havas Jon ülhet majd fel a trónra? És mi lesz az Éjkirállyal? Mely szereplők élik túl a küzdelmet, és kik halnak meg a háborúk során? Tele vagyunk nyitott kérdésekkel, de éppen ez teszi olyan izgalmassá a Trónok harca befejező évadát. Akárhogyan is alakuljon a történet, aki helyesen tippeli meg a végkimenetelt, most egy luxusutazást nyerhet.

Az Unforgettable Croatia utazási iroda egy tematikus utat ajánlott fel annak, aki már most képes helyesen megjósolni a sorozat végét. Az igazi rajongóknak valószínűleg azt sem kell elmagyarázni, miért is tökéletes célpont Horvátország: több ikonikus helyszínnek is Split, illetve Dubrovnik adott otthont. A szerencsés nyertest természetesen el is viszik majd ezekre a forgatási helyszínekre.

Az utazási iroda három éjszakát áll Splitben, négy éjszakát Dubrovnikban, mindkét városban ötcsillagos hotel, reggeli, privát transzfer és motorcsónakos szigetnézés is jár a győztes jósnak.

A nevezéshez nem kell mást tenni, mint röviden – maximum ezer karakterben – megírni a cégnek, hogy miképpen ér majd véget a sorozat. Akik helyesen jósolnak, azok közül sorsolnak majd győztest. A tippeket május ötödikéig várják, ezen a felületen keresztül.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom