Close
Így hirdeti a zseniális világsztár az olasz életérzést

Így hirdeti a zseniális világsztár az olasz életérzést

Stanley Tucci, Oscar-díjra jelölt színész, író, elkötelezett és vérbeli ínyenc, az olasz életérzés nagy rajongója. Most ráadásul a S. Pellegrinóval kötött új együttműködése révén minden eddiginél szélesebb körben hirdetheti a Dolce Vitát.

Hosszútávú együttműködés alapjait tette le a S. Pellegrino és Stanley Tucci világsztár, aki a márka új, limitált kiadású “Stan Pellegrino” italkollekcióját mutatta be nemrégiben. A palackon Tucci gravírozott aláírása is megtalálható.

Tucci elmondása szerint a S. Pellegrino már régóta a konyhájának és a vacsoraasztalának része, két olyan helyre került tehát, ahol megannyi értékes pillanat kel életre. Éppen ezért nagyon örül, hogy a márkával együttműködve terjeszthetik az olasz életérzést.

Tucci nemrégiben látogatást tett a természetes ásványvíz forrásánál is az észak-olaszországi San Pellegrino Termében, ahol még inkább belekóstolhatott a márka szellemiségébe.

A félig olasz származású világsztár New Yorkban született és nőtt fel, több gasztronómiai témájú könyvet is publikál, a legutóbbi a Taste: My Life Through Food című memoárja volt. 2021-ben az Amerikai Római Egyetem tiszteletbeli doktori címet adományozott neki az olasz élet, kultúra és élelmiszerek nagyköveteként betöltött szerepéért.

(Forrás: Finedininglovers, fotó: S. Pellegrino)

ásványvíz | s. pellegrino | reklám | világsztár | hirdetés

FOLYTASD EZZEL

Újra és újra megdöntik az egy nap alatt felkeresett kocsmák világrekordját

Ezek Európa legjobb úti céljai, ha legurítanánk néhány korsó sört

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom