Close
Úgy repülhetjük körbe a Dunakanyart, ahogyan eddig még soha

Úgy repülhetjük körbe a Dunakanyart, ahogyan eddig még soha

Magyarország legszebb tájai továbbra is lenyűgözőek!

Bujtás Zoltán olyan fotográfus, akinek a drónon konkrétan szárnyakat adtak. Pár napja debütált a világhálón a Drone Eye Photography névre hallgató projektje, amely során huszonkét helyszínt járhatunk be a levegőben repülve, köztük a Dunakanyar szinte minden látványos pontját Kisoroszitól Zebegényig, továbbá a Börzsönyt, illetve három templomot, a zebegényi Havas Boldogasszony-templomot, a váci Nagyboldogasszony-székesegyházat, és az ugyancsak váci Szent Kereszt ferences templomot.

Bujtás Zoltán a Turista Magazin-nak elmondta, hogy a gömbpanorámás fotósorozat ötlete már tavaly nyáron megfogant a fejében, a megvalósítást pedig idénre, az év második felére tervezte. A koronavírus-járvány miatt azonban úgy döntött, a premiert korábbra hozza, hogy azok is láthassák ezeket a tájakat, akik most a karantén miatt a négy fal közé szorultak.

Ez jó döntés volt, hálásak lehetünk érte, mert nagyszerű élmény így is bejárni ezeket a csodaszép tájakat.

Itt a lényeg: ide kattintsunk, hogy repülhessünk egyet a Dunakanyar felett!

kisoroszi | drón | Dunakanyar | bujtas zoltán | börzsöny

FOLYTASD EZZEL

Elképesztően szép fotó készült hatezer méter magasból a Balaton téli arcáról: ilyennek még sohasem láttuk

Mostanában utaznál Törökországba? Ezeket jó, ha tudod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram