Close
Ez az a hely, ahol a legnagyobb élmények várnak ránk

Ez az a hely, ahol a legnagyobb élmények várnak ránk

Ha nem tudunk elutazni oda, ez a legjobb módja annak, hogy felfedezzük.

Kanada gigantikus ország, és erről a banális tényről az ember hajlandó elfeledkezni, de csak addig, amíg nem jön egy ilyen remek videó, tele olyan képekkel és hangulatokkal, hogy az ember legszívesebben elfutna odáig. Flo Nick 5500 kilométert utazott Kanadán belül, hogy bejárja Brit Columbiát ás Albertát, és közben nagy erőkkel fotózott. Ezt a videót 54 ezer képkockából állította össze, és annyira pazar lett, hogy muszáj volt kétszer is megnéznünk.

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom