Close
Kedvező árú, új RegioJet-járattal vonatozhatunk a környező nagyvárosokba

Kedvező árú, új RegioJet-járattal vonatozhatunk a környező nagyvárosokba

Naponta kétszer oda-vissza közlekedik a Budapest–Bécs–Brünn–Prága vonalon.

Az új útvonalon a magyarországi üzemeltető a magánkézben levő Continental Railway Solution Kft. lesz. A cseh magántulajdonban lévő RegioJet járatain low-cost, standard, relax és business kocsiosztályra lehet jegyet váltani.

A legkedvezőbb egyirányú jegyek Budapest és Bécs, valamint Budapest és Brünn között kilenc eurótól indulnak, míg Budapest és Prága főpályaudvara között tizenhat eurótól elérhetőek online.

A menetjegyek minden kocsiosztályon tartalmazzák a helybiztosítást, illetve a nyomtatott sajtótermékek, valamint a nagy sebességű internetelérés használatát.

A standard osztályon található Astra kocsikban ülésbe épített multimédiás képernyők vannak. A standard, relax valamint a business osztályokon az utazók számára térítésmentesen kávét, ásványvizet szolgálnak fel. A helyben felszolgált ételek és snackek közül valamennyi kocsiosztályon lehet online rendelni.

A vonatokra Magyarországon Budapesten a Déli és a Kelenföld pályaudvaron, valamint Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon lehet fel- és leszállni. A járatokat belföldi utazásra nem lehet igénybe venni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, illusztrációk: Pixabay, Unsplash)

kedvező | RegioJet | járat | prága | új

FOLYTASD EZZEL

Katasztrofális a helyzet az aszály miatt, a folyók élővilága is veszélybe került Angliában

„Kötelező” csókolóznod, ha ezeken a helyeken jársz Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom