Close
Kedvező árú, új RegioJet-járattal vonatozhatunk a környező nagyvárosokba

Kedvező árú, új RegioJet-járattal vonatozhatunk a környező nagyvárosokba

Naponta kétszer oda-vissza közlekedik a Budapest–Bécs–Brünn–Prága vonalon.

Az új útvonalon a magyarországi üzemeltető a magánkézben levő Continental Railway Solution Kft. lesz. A cseh magántulajdonban lévő RegioJet járatain low-cost, standard, relax és business kocsiosztályra lehet jegyet váltani.

A legkedvezőbb egyirányú jegyek Budapest és Bécs, valamint Budapest és Brünn között kilenc eurótól indulnak, míg Budapest és Prága főpályaudvara között tizenhat eurótól elérhetőek online.

A menetjegyek minden kocsiosztályon tartalmazzák a helybiztosítást, illetve a nyomtatott sajtótermékek, valamint a nagy sebességű internetelérés használatát.

A standard osztályon található Astra kocsikban ülésbe épített multimédiás képernyők vannak. A standard, relax valamint a business osztályokon az utazók számára térítésmentesen kávét, ásványvizet szolgálnak fel. A helyben felszolgált ételek és snackek közül valamennyi kocsiosztályon lehet online rendelni.

A vonatokra Magyarországon Budapesten a Déli és a Kelenföld pályaudvaron, valamint Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon lehet fel- és leszállni. A járatokat belföldi utazásra nem lehet igénybe venni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, illusztrációk: Pixabay, Unsplash)

járat | vasút | RegioJet | bécs | vonat

FOLYTASD EZZEL

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram