Close
Kedvező árú, új RegioJet-járattal vonatozhatunk a környező nagyvárosokba

Kedvező árú, új RegioJet-járattal vonatozhatunk a környező nagyvárosokba

Naponta kétszer oda-vissza közlekedik a Budapest–Bécs–Brünn–Prága vonalon.

Az új útvonalon a magyarországi üzemeltető a magánkézben levő Continental Railway Solution Kft. lesz. A cseh magántulajdonban lévő RegioJet járatain low-cost, standard, relax és business kocsiosztályra lehet jegyet váltani.

A legkedvezőbb egyirányú jegyek Budapest és Bécs, valamint Budapest és Brünn között kilenc eurótól indulnak, míg Budapest és Prága főpályaudvara között tizenhat eurótól elérhetőek online.

A menetjegyek minden kocsiosztályon tartalmazzák a helybiztosítást, illetve a nyomtatott sajtótermékek, valamint a nagy sebességű internetelérés használatát.

A standard osztályon található Astra kocsikban ülésbe épített multimédiás képernyők vannak. A standard, relax valamint a business osztályokon az utazók számára térítésmentesen kávét, ásványvizet szolgálnak fel. A helyben felszolgált ételek és snackek közül valamennyi kocsiosztályon lehet online rendelni.

A vonatokra Magyarországon Budapesten a Déli és a Kelenföld pályaudvaron, valamint Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon lehet fel- és leszállni. A járatokat belföldi utazásra nem lehet igénybe venni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, illusztrációk: Pixabay, Unsplash)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom