Close
Itt a hivatalos döntés: Így nyithatja meg újra a határait a turisták előtt Új-Zéland

Itt a hivatalos döntés: Így nyithatja meg újra a határait a turisták előtt Új-Zéland

Új-Zéland rendkívül szigorú járványügyi intézkedéseket vezetett be az elmúlt közel két évben. Most úgy döntöttek, hogy 2022 áprilisában ismét megnyitják a határaikat a nemzetközi turisták előtt.

Új-Zéland szerdán jelentette be szakaszos újranyitási tervét. Ennek értelmében 2022. január 16-tól a teljesen beoltott új-zélandiak szállodai karanténkötelezettség nélkül térhetnek vissza az országba Ausztráliából, azonban otthonukban továbbra is hét napra el kell majd szigetelniük magukat.

A második szakaszban, február 13-tól a legtöbb más országból érkező, teljesen beoltott új-zélandi utazó számára is lehetőség lesz a belépésre, míg végül

április 30-tól minden teljesen beoltott turista visszatérhet.

Mint ismert, Új-Zéland vezette be a világ egyik legszigorúbb járványügyi intézkedéscsomagját az utazásokhoz kapcsolódóan, hiszen szinte mindenkinek 14 napos karanténba kell vonulnia egy erre kijelölt szállodában. Októberben az Air New Zealand is bejelentette, hogy szigorítanak: minden 18 éves vagy annál idősebb nemzetközi utasnak igazolnia kell február 1-től teljes oltottságát.

(Forrás: Travel+Leisure, fotó: Getty)

FOLYTASD EZZEL
Így alakulnak a nyáron a repülőjegyárak a Ryanair szerint
Jövő hétfőtől nem lesz kötelező a maszkviselés az izraeli repülőjáratokon
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom