Close
Mit nekünk kijárási korlátozás, ha ebben az új-zélandi házban lehetünk!

Mit nekünk kijárási korlátozás, ha ebben az új-zélandi házban lehetünk!

Amint kimennénk, már rohannánk is vissza.

Elképesztően szép kilátással, gyönyörű építészeti megoldásokkal és egy fenomenális hálószobával csábít ez a Pihában, Új-Zélandon épült villa. A Kawakawa névre keresztelt házat az aucklandi Herbst Architects tervezte: a megemelt épület az óceánra és egy pōhutukawafákkal sűrű erdőre tekint elegánsan.

Az építészek szerint a napsütés volt a legkritikusabb pont a tervezésnél: a hegyek és fák sűrű árnyékában rengeteg üvegfallal, tolható üvegajtóval és ablakkal igyekeztek minél több napfényt becsalogatni a házba, ami aztán nem kicsit adott hozzá a lebegősen gyönyörű esztétikához is.

Az enteriőrök kifinomultsága, választékosan szép anyaghasználata és maga a téralakítás is elképesztően szép: az összes terét szeretjük, de a szerelmünk egy szobáé;

azonnal és menthetetlenül belezúgtunk a nagyhálóba.

Ki sem másznánk innen olyan jövő tavaszig.

Ez is érdekelhet:

enteriőr | ház | puha | villa | kijárás

FOLYTASD EZZEL

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Ha így megy tovább, sokan fognak utcára kerülni: elképesztően drágultak az albérletárak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom