Close
Mit nekünk kijárási korlátozás, ha ebben az új-zélandi házban lehetünk!

Mit nekünk kijárási korlátozás, ha ebben az új-zélandi házban lehetünk!

Amint kimennénk, már rohannánk is vissza.

Elképesztően szép kilátással, gyönyörű építészeti megoldásokkal és egy fenomenális hálószobával csábít ez a Pihában, Új-Zélandon épült villa. A Kawakawa névre keresztelt házat az aucklandi Herbst Architects tervezte: a megemelt épület az óceánra és egy pōhutukawafákkal sűrű erdőre tekint elegánsan.

Az építészek szerint a napsütés volt a legkritikusabb pont a tervezésnél: a hegyek és fák sűrű árnyékában rengeteg üvegfallal, tolható üvegajtóval és ablakkal igyekeztek minél több napfényt becsalogatni a házba, ami aztán nem kicsit adott hozzá a lebegősen gyönyörű esztétikához is.

Az enteriőrök kifinomultsága, választékosan szép anyaghasználata és maga a téralakítás is elképesztően szép: az összes terét szeretjük, de a szerelmünk egy szobáé;

azonnal és menthetetlenül belezúgtunk a nagyhálóba.

Ki sem másznánk innen olyan jövő tavaszig.

Ez is érdekelhet:

dizájn | auckland | uj-zeland | gyönyörű hálószoba | ház

FOLYTASD EZZEL

Ezt harmadjára olvasva sem hiszed el: soha nem látott rekordot léptek át Budapesten a lakások négyzetméterárai

Neogótikus toronyból lett elképesztő lakóépület az ikonikus Tribune Tower

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram