Close
Művészi módon szabadították rá a kinti világra ezt a lakóteret

Művészi módon szabadították rá a kinti világra ezt a lakóteret

Új-Zéland déli hegyvonulatánál található ez a modern teraszház, amely a maga sötét sármjával tökéletes ellenpólusa a mesénket keretbe foglaló vad rengetegnek.

A távolból nézve mintha csak a domboldal felett lebegne a betontalapzaton álló fekete doboz, amelynek enteriőrét minimalista elgondolások és sötét tónusok dominálják.

Az éjszakákba gyönyörűen beolvadó épületnek remekül áll az üvegfal, hiszen az ide visszavonuló ember úgy maradhat továbbra is az új-zélandi anyatermészet szerves része, hogy adott esetben a lábát se teszi ki a kuckójából. Főleg, hogy kedvező időjárás esetén az üvegfal kicsúsztatható,

így a lakótér egyfajta modern teraszként rászabadítható a kinti világra.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Fearonhay)

FOLYTASD EZZEL
Lakossági statisztikák ihlették ezeket a 3D-nyomtatott alumíniumszobrokat
Így is kinézhet egy szociális lakásokból álló társasház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom