Close
Művészi módon szabadították rá a kinti világra ezt a lakóteret

Művészi módon szabadították rá a kinti világra ezt a lakóteret

Új-Zéland déli hegyvonulatánál található ez a modern teraszház, amely a maga sötét sármjával tökéletes ellenpólusa a mesénket keretbe foglaló vad rengetegnek.

A távolból nézve mintha csak a domboldal felett lebegne a betontalapzaton álló fekete doboz, amelynek enteriőrét minimalista elgondolások és sötét tónusok dominálják.

Az éjszakákba gyönyörűen beolvadó épületnek remekül áll az üvegfal, hiszen az ide visszavonuló ember úgy maradhat továbbra is az új-zélandi anyatermészet szerves része, hogy adott esetben a lábát se teszi ki a kuckójából. Főleg, hogy kedvező időjárás esetén az üvegfal kicsúsztatható,

így a lakótér egyfajta modern teraszként rászabadítható a kinti világra.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Fearonhay)

anyatermészet | otthon | fekete | minimalizmus | mágia

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom