Close
Művészi módon szabadították rá a kinti világra ezt a lakóteret

Művészi módon szabadították rá a kinti világra ezt a lakóteret

Új-Zéland déli hegyvonulatánál található ez a modern teraszház, amely a maga sötét sármjával tökéletes ellenpólusa a mesénket keretbe foglaló vad rengetegnek.

A távolból nézve mintha csak a domboldal felett lebegne a betontalapzaton álló fekete doboz, amelynek enteriőrét minimalista elgondolások és sötét tónusok dominálják.

Az éjszakákba gyönyörűen beolvadó épületnek remekül áll az üvegfal, hiszen az ide visszavonuló ember úgy maradhat továbbra is az új-zélandi anyatermészet szerves része, hogy adott esetben a lábát se teszi ki a kuckójából. Főleg, hogy kedvező időjárás esetén az üvegfal kicsúsztatható,

így a lakótér egyfajta modern teraszként rászabadítható a kinti világra.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Fearonhay)

mágia | fekete | uj-zeland | anyatermészet | minimalizmus

FOLYTASD EZZEL

Rátaláltunk a kényelmes luxusra Magyarország egy varázslatos pontján

Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom