Close
Senki sem érti, mi történik: ma megint földrengés volt Magyarországon, de ezúttal nem ott, ahol korábban

Senki sem érti, mi történik: ma megint földrengés volt Magyarországon, de ezúttal nem ott, ahol korábban

Földrengés volt Kaposvártól körülbelül húsz kilométerre kedden 7.47-kor – közölte a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.

Azt írták, hogy a 2,2 magnitúdójú földrengés észleléséről Várdáról érkezett lakossági bejelentés.

Augusztus 14-án Kistelek környékén volt földrengés. Az elmúlt napokban Gyomaendrőd és közelében, valamint Szarvas környékén mozdult meg a föld.  Szombaton 4,2-es és 3,5 erősségűt regisztráltak, vasárnap pedig több utórengés is volt, amelyek 2,5-ös magnitúdójúak voltak.

(Forrás: MTI, fotó: Getty)

földrengés | magyarország

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram