Close
Hamarosan újra repülhetünk Budapestről Madridba ezzel a spanyol légitársasággal

Hamarosan újra repülhetünk Budapestről Madridba ezzel a spanyol légitársasággal

Egy új úti célra pedig a nagyközönség szavaz.

Júniustól ismét közlekedik az Iberia a spanyol és a magyar főváros  között, összesen száztizenhárom útvonalat üzemeltet majd a nyári csúcsban – írja az Airportal. A légitársaság elsősorban a dél-európai turistacélpontok felé indítja újra a járatokat, de több közép- és észak-európai, valamint amerikai város felé is ismét közlekedik.

A régióban Budapest mellett Prága kerül még vissza a légitársaság kínálatába, a menetrend szerint június 3-tól heti három járattal tervezhet az Iberia. A cikk szerint száztizenkét célállomásra közlekednek a járatok, a 113.-at a nagyközönség szavazhatja meg a közösségi médiában, hét jelölt közül.

Eközben a magyar hátterű Wizz Air a nyári szezonra új útvonalat kínál: június 13-tól közvetlenül elérhetővé válik Budapestről a Kréta szigetén található Haniá (Chania) tengerparti városa is. A Wizz Air nemrég Palermóban nyitotta meg negyvenkettedik bázisát, ahol 2021 júniusától két Airbus A321 típusú repülőgépe áll szolgálatba.

(Forrás: Airportal, fotók: Pixabay, Getty Images)

új | repülés | budapestúiberia | légi társaság | útvonal

FOLYTASD EZZEL

A romok közt modern bevásárlóközpontok és előkelő lakóházak nőnek: így támad fel a Közel-Kelet Párizsa

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram