Close
Újranyit Budapest legnagyobb körfolyosós jégpályája, a varázslatos Csepeli Jégpark

Újranyit Budapest legnagyobb körfolyosós jégpályája, a varázslatos Csepeli Jégpark

Már látványra is gyönyörű, élményre pedig még annál is csodásabb!

Advent első hétvégéjén, azaz november 26-án szombaton újra megnyit a Csepeli Jégpark.

A kétezer négyzetméteres területen három pálya is a rendelkezésünkre áll, melyeket egy gyönyörű, 250 méter hosszú jégfolyosó ölel körbe.

Hétvégén reggel nyolctól este kilencig, hétköznap délután kettőtől kilencig húzhatjuk a korit a lábunkra, a jegy pedig kétezer forintba kerül, korcsolyát ezer forintért kölcsönözhetünk.

Érdemes már most megélezni a korcsolyákat!

(Fotók: Csepeli Jégpark)

jégpálya | budapest | advent | csepeli jégpark | tél

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram