Close
Csodálatos extrákkal újranyitott a világ egyik legjobb hotele

Csodálatos extrákkal újranyitott a világ egyik legjobb hotele

Ha idén télen van must see hely, akkor a svájci Badrutt’s Palace Hotel az.

Idén decemberben, két év után újra megnyitotta kapuit a St. Moritzban található Badrutt’s Palace Hotel, amit nem egyszer választottak a világ legjobb hotelének – és nem véletlenül. A legendás Badrutt’s-ban egyesül mindaz, ami kaland, glamour és luxus: a 156 szobás hotelben többek között hihetetlen wellness-részleg, fine dining étterem és Rolls-Royce-os sofőrszolgálat várja a látogatókat.

A Badrutt’s Palace pedig nem csupán újranyitott, hanem bővült is, méghozzá a sípályák felé: idén a hotellel együtt a tizedik éttermüket is megnyitották, amit csak síelve vagy síliften lehet megközelíteni a Corviglia sípályán.

Hogy még tovább emeljék a luxust, a hotel egy külön lakosztályt is újranyitott Badrutt’s Palace Tower Penthouse néven; a négy hálószobás, két óriási balkonos álomhelyszínt teljesen maguknak bérelhetik ki szerencsés vendégei.

A Badrutt’s-ban 290 ezer forinttól kezdődik egy éjszaka, ha kedvet kaptál a svájci magasélethez, itt tudsz foglalni a világ egyik legjobb hotelébe.

(Fotók: Badrutt’s Palace Hotel)

st. moritz | Svájc | szálloda | panthouse | luxus

FOLYTASD EZZEL

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram