Close
Úristen, ezeket a tengerparti esküvőket látnod kell!

Úristen, ezeket a tengerparti esküvőket látnod kell!

Manapság a magyar házasulandók között is egyre népszerűbbek a tengerparti esküvők, ami cseppet sem meglepő, hiszen sokan rögtön összekötik a nászúttal is életük legkülönlegesebb pillanatát.

Az, hogy a lánykérést a férfiak a nyaralásra időzítik, nem újdonság, hiszen a közös élmények, a mindennapokból való kiszakadás hatására sokkal mélyebb érzelmek törnek a felszínre.

Ráadásul egy különleges helyszín – legyen az a tengerpart, hegyvidék vagy épp a pár kedvenc városában egy kirándulás – még csodálatosabb élménnyé teszi az eljegyzési gyűrű átadását.

Ezért jó ötlet a tengerparti esküvő

Ha már a menyasszony ujján csillog pazar eljegyzési gyűrűje, azonnal el lehet kezdeni az esküvő tervezését.

Ugyan a tengerparti ceremóniák kicsit bonyolultabb szervezést igényelnek, érdemes belevágni, hiszen nincs annál nagyobb élmény annál, ha ott fogad egymásnak örök hűséget két ember, ahol a víz és az égbolt összeér.

Ráadásul a menyasszonyi ruhát sem kell ebben az esetben túlgondolni, hiszen a tengerpartra a könnyű, lebegős anyagból készült, finom darabok illenek, nem pedig a merev, báli ruhára hajazó ruhaköltemények.

Ráadásul a tengerparton felettébb meghitt lehet a szertartás, hiszen ezekre a helyszínekre a jegyespár általában nem szervez több száz fős lakodalmat.

Ezek voltak az elmúlt évek leglátványosabb tengerparti esküvői

Mivel a tavalyi évet – és az idei szezon egy részét is – tönkretette az esküvők és az utazás szempontjából a pandémia, összeszedtünk néhány olyan esküvőt, amelyet korábban külföldi és haza hírességek tartottak a tengerparton.

Ezekből könnyedén inspirálódhatnak a leendő házaspárok.

Hajas László, Berki Krisztián, Hargitai Bea és Pirner Alma is a tengerparti esküvőre szavazott

Egy hetes nyaralásra indult 2019-ben a sztárfodrász és felesége, Judit. Mivel már régóta vágytak rá, a Maldív-szigetek felé vették az irányt, de nemcsak a pihenésről szólt az a mesés pár nap!

A nyaralás felénél ugyanis Hajas László és párja megerősítették esküvői fogadalmukat 22 év után! Judit egyszerű, de nagyon elegáns, vékonypántos fehér ruhában, László pedig egyszerű fehér ingben és nadrágban mondta ki a boldogító igent, méghozzá mezítláb!

De nem ők voltak az egyetlenek, akik ilyen esküvőre vágytak, hiszen Berki Krisztián is itt vette el Mazsit.

Az egykori playmate, Hargitai Bea Mykonos vakító tengerpartján ment férjhez, míg Pirner Alma talán mind közül a legkülönlegesebb helyszínen, Sri Lankán mondta ki a boldogító igent párjának, miután az korábban az ujjára húzta az eljegyzési gyűrűt.

A világsztárok is szeretik a különleges helyszíneket

Míg a hazai hírességek a viszonylag megszokott turistacélpontokat szemelik ki, ha tengerparti esküvőt terveznek, addig a világsztároknak is megvannak a maguk kedvencei. Megan Markle első házasságát a hawaii-i tengerparton kötötte meg, míg Johnny Depp a Bahamákon vezette oltár elé Amber Heard színésznőt, bár mindkét nász igencsak rövidre sikeredett.

Persze nem mindenki járt így. Matt Damon a Karib-szigeteken vette feleségül Luciana Barrosot még 2005-ben, az ő kapcsolatuk szerencsére kivételes, azóta is együtt vannak, az asszony büszkén viseli eljegyzési és karikagyűrűjét is.

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL

Különleges kapcsolók és dugaljak nyomában

Hogyan alakulnak a glettelés árak?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram