Close
Ilyen Vietnám a történetmesélés egyik legnagyobb mesterének szemüvegén keresztül

Ilyen Vietnám a történetmesélés egyik legnagyobb mesterének szemüvegén keresztül

Georgy Tarasov az utazási történetmesélés mestere. A The Road Story Vietnam című kisfilmjében testvére szemszögéből mutatja be, milyen a világ egyik legszebb útvonalán, Vietnámon keresztül utazni. 

A történet főszereplője először fut, majd vonatra száll, biciklire pattan, végül a Vietnámról jól ismert motoros közlekedésre vált, hogy az ország minden szegletét felfedezhesse. Közben persze különféle módokon próbál kommunikálni a helyiekkel, akik mindvégig barátságosan állnak hozzá.

Egy ilyen jól átgondolt történetet megalkotni nem könnyű feladat, hiszen maga az utazás spontán és véletlenszerű, Tarasov-nak mégis sikerült egy minden pillanatában magával ragadó útifilmet készítenie.

video | útifilm | vietnam | utazási videó | kisfilm

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom