Close
Ilyen Vietnám a történetmesélés egyik legnagyobb mesterének szemüvegén keresztül

Ilyen Vietnám a történetmesélés egyik legnagyobb mesterének szemüvegén keresztül

Georgy Tarasov az utazási történetmesélés mestere. A The Road Story Vietnam című kisfilmjében testvére szemszögéből mutatja be, milyen a világ egyik legszebb útvonalán, Vietnámon keresztül utazni. 

A történet főszereplője először fut, majd vonatra száll, biciklire pattan, végül a Vietnámról jól ismert motoros közlekedésre vált, hogy az ország minden szegletét felfedezhesse. Közben persze különféle módokon próbál kommunikálni a helyiekkel, akik mindvégig barátságosan állnak hozzá.

Egy ilyen jól átgondolt történetet megalkotni nem könnyű feladat, hiszen maga az utazás spontán és véletlenszerű, Tarasov-nak mégis sikerült egy minden pillanatában magával ragadó útifilmet készítenie.

video | utazási videó | kisfilm | kisvideó | útifilm

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram