Close
Valahogy így kell egy hegy lábához építkezni

Valahogy így kell egy hegy lábához építkezni

Elképesztően tágas magasélet, hozzá olyan kilátással, amilyet meg is érdemel.

Az amerikai Olson Kundig építészirodától már nem egy projektet megírtunk a Roadsteren; a luxusban utazó, látványos és gyönyörű házakat tervező iroda pedig most sem okozott csalódást, ugyanis ez a Salt Lake Citynél épült villa már megint felülről súrolja a pazart.

A három pavilonból álló villa 1685 négyzetméteres; az óriási területű házban viszont bámulatos módon sikerült mégis intim tereket teremteniük az építészeknek. A hatalmas villából pedig még hatalmasabb hegyekre látni: a Quirrh, a Wasatch és az Olympus hegyek néznek farkasszemet a családi házzal.

Az első egységben található egy társalgó, egy meseszép könyvtár és egy központi átjáró, amellyel átérhetünk a második pavilonba: ott alakították ki a konyhát és az étkezőt. A harmadik pavilonban kaptak helyet a hálószobák, méghozzá gyönyörű, hosszú teraszos kilátással. Ha pedig házon kívül élveznénk az életet, egy medence és egy csodás grillező- és tűzrakóhely is a rendelkezésünkre áll.

Fantasztikus építészeti megoldások egy csodás panorámával megáldott helyen: megint jár az építészirodának a csillagos ötös!

(Fotók: Matthew Millman) 

ház | utah | építészet

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom