Close
Hétfőtől kötelező lesz nyilvános helyeken a zöldigazolvány három ezrelék fölött Romániában

Hétfőtől kötelező lesz nyilvános helyeken a zöldigazolvány három ezrelék fölött Romániában

A román kormány elfogadta az országos vészhelyzeti bizottság (CNSU) csütörtöki határozatát, amely zöldigazolványhoz köti a nyilvános helyek látogatását a hat éven felülieknek azokon a településeken, ahol a koronavírus-fertőzöttségi ráta három ezrelék fölött van.

A G4media értesülései szerint a határozat szeptember 20-án, azaz hétfőn lép életbe, és azokat a településeket érinti egészen pontosan, ahol a tizennégy napra vetített fertőzési ráta 3 és 6 ezrelék közé esik.

Sétálóutca Temesvár történelmi központjában

Így az ilyen településeken csak zöldigazolvánnyal látogathatók a vendéglátóipari egységek, a nyilvános és magánrendezvények, koncertek, előadások, sportlétesítmények, és emellett létszámkorlátozásokra is várhatók.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Maszol, G4media)

románia | zöldigazolvány | igazolvány | covid igazolvány

FOLYTASD EZZEL

A világ legszebb hegyeit egyszer az életben látni kell – Ezeket járd végig!

Ez a weboldal nagy segítség lehet, ha külföldre költöznél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom