Close
Hétfőtől kötelező lesz nyilvános helyeken a zöldigazolvány három ezrelék fölött Romániában

Hétfőtől kötelező lesz nyilvános helyeken a zöldigazolvány három ezrelék fölött Romániában

A román kormány elfogadta az országos vészhelyzeti bizottság (CNSU) csütörtöki határozatát, amely zöldigazolványhoz köti a nyilvános helyek látogatását a hat éven felülieknek azokon a településeken, ahol a koronavírus-fertőzöttségi ráta három ezrelék fölött van.

A G4media értesülései szerint a határozat szeptember 20-án, azaz hétfőn lép életbe, és azokat a településeket érinti egészen pontosan, ahol a tizennégy napra vetített fertőzési ráta 3 és 6 ezrelék közé esik.

Sétálóutca Temesvár történelmi központjában

Így az ilyen településeken csak zöldigazolvánnyal látogathatók a vendéglátóipari egységek, a nyilvános és magánrendezvények, koncertek, előadások, sportlétesítmények, és emellett létszámkorlátozásokra is várhatók.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Maszol, G4media)

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, mikorra várható a magyarországi idegenforgalom teljes helyreállása
Tizenhárom megye, az ország több mint fele került át vörös besorolásba Ukrajnában
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom