Close
Van egy jó hírünk, ha még ősszel leutaznál vonattal a Balatonhoz

Van egy jó hírünk, ha még ősszel leutaznál vonattal a Balatonhoz

A MÁV-Start két héttel meghosszabbította a balatoni menetrendjét.

A vasúttársaság közleményéből kiderül, hogy Budapestről Nagykanizsára és Keszthelyre továbbra is külön-külön kétóránként közlekednek gyorsvonatok, Budapest és Balatonszentgyörgy között óránkénti kínálatot biztosítanak.

A szeptember 27-ig meghosszabbított menetrend értelmében a hétvégi időszakban a sebesvonatok kétóránként közlekednek. A keszthelyi gyorsvonatokban pedig továbbra is közlekednek étkezőkocsik. Az északi parton Budapest és Tapolca között továbbra is kétóránként közlekednek a Kék hullám nevet viselő sebesvonatok. A Katica sebesvonatok hétköznap irányonként két alkalommal, hétvégén pedig egész nap kétóránként közlekednek Budapest és Balatonfüred között.

A hétvégén egy pár Tekergő gyorsvonat jár Budapest és Tapolca között, elsősorban a kerékpárszállítási igények minél jobb kiszolgálása érdekében. A Balaton 24 és a Balaton 72 napijegyek szeptember 30-áig megvásárolhatók és felhasználhatók.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotók: Getty Images, Pixabay)

utazás | menetrend | vonat | máv | meghosszabbítva

FOLYTASD EZZEL

Több mint 140 ezer forintra büntethetnek ezért az ártatlannak tűnő szokásért Brüsszelben

Így alakul idén az utazási kedv a járvány előttihez képest

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom