Close
Van megoldás a libidó fokozására!

Van megoldás a libidó fokozására!

Mind a szexuális vágy, mind a libidó egyénenként változik. Egyesek szinte habzsolják az élvezeteket, másoknak jóval alacsonyabb a libidója. Ez persze nem jelent problémát, azonban nagy hatással lehet a kapcsolatokra és persze az önbizalomra, valamint az önbecsülésre. Lássuk be, az együttlét öröme az élet egyik legszebb ajándéka, nem kellene tehát lemondani róla.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyen megoldások léteznek a libidó fokozására.

Milyen hatással van az alacsony libidó az életminőségre?

A szorongás, a folyamatos stressz, valamint a párkapcsolati nehézségek, de még az egészségügyi problémák is befolyásolják az ember libidóját. A Szeresdmagad.hu előjáték fokozására alkalmas eszközei nagy segítséget jelenthetnek, ha valaki nem jut egyről a kettőre. Amennyiben tehát nehezen jutunk el a csúcsra, mindenképpen érdemes gyakorolni, esetleg erotikus kellékeket használni, ezek ugyanis sokat javíthatnak az életminőségen.

Az első és legfontosabb, hogy oldjuk a szorongást, hiszen ez gyakori akadálya a szexuális vágynak. Akik nagyon sokat dolgoznak, esetleg személyes gondjaik és konfliktusaik vannak, gyakrabban panaszkodnak az alacsony nemi vágyra. Mindezt persze nem egyszerű legyőzni, azonban a megfelelő mennyiségű alvás, valamint a pihenés sokat segíthet abban, hogy csökkentsük a szorongást.

A kapcsolat minősége

Lehet, senki nem gondolja, de sokan a kapcsolatuk egyes pontján tapasztalják a szexuális vágy csökkenését. Ez azért fordulhat elő, mert már túl sok ideje vagyunk együtt a másikkal, és a dolgok nem biztos, hogy úgy mennek, ahogy azt elvárnánk. Az intim kapcsolat alapja, hogy ne hanyagoljuk el a másikat és a kapcsolatot, csak így maradhat fenn a libidó.

A kapcsolat általános javításával mindkét fél tehet azért, hogy újra meglegyen az intim közelség. Megoldást jelenthet egy randevú, különféle hálószobán kívüli tevékenységek, valamint a nyílt kommunikáció. Fontos továbbá az együtt töltött minőségi idő, így néha nem árt együtt eljárni sportolni, esetleg sétálni vagy túrázni.

Ne feledkezzünk meg az előjátékról!

Minél változatosabb és színesebb, annál izgalmasabb lesz a szexuális együttlét. A legtöbb esetben olyan egyszerű dolgok is fokozni tudják a libidót, mint egy apró érintés, egy intenzív csókolózás vagy éppen az orális szex. Viszont érdemes tudni, hogy egy tanulmány szerint a nőknek alig 18 százaléka jut el az orgazmusig csak közösüléssel. 33 százalékuknak csak akkor sikerül, ha szex közben a csiklót stimulálják. Az előjáték lehet élvezetes, de sokkal izgalmasabb valamilyen erotikus segédeszköz használatával. Manapság rengeteg játék és társas közül válogathatunk, amikkel egyedül is felturbózhatjuk a libidónkat. Ennek csökkenése mögött ugyan sok probléma állhat, a fent említett módszereknek köszönhetően sokkal könnyebb lesz ismét a csúcsra jutni.

Ezek mellett nem árt, ha figyelünk a táplálkozásra, sok tápanyagban gazdag ételt fogyasztunk. Megoldást jelent a maca vagy a ginseng fogyasztása, ezek ugyanis mind fokozzák a libidót.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Félcipő a stílusos férfinak – trendek 2023-ra

Szemészeti vizsgálat kisokos egy népszerű szemészettől

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram