Close
Felemelően szép kilátás nyílik ebből a stílusos kanadai házból

Felemelően szép kilátás nyílik ebből a stílusos kanadai házból

A nappaliban hullámzik az óceán!

A Falken Reynolds építészstúdió tervezte Vancouverben ezt a pazar házat, ahol a legfőbb cél az volt, hogy behívja az óceánt az otthonba.

A gyönyörű házat egy háromgyerekes családnak tervezte az iroda, akik vágytak egy minimalista és szofisztikált, de mégis meleg és otthonos élettérre, melyben dominál a víz végtelenje.

A kérés finoman szólva nem ment el az építészek füle mellett.

A nagyvonalú, 501 négyzetméteres ház utcafrontról leginkább egy bungalóhoz hasonlít, az óceánra néző rész az alsó, utcáról nem látható szinten van. Az emeleten a konyha, étkező, nappali, nagyháló és két kisebb háló, valamint könyvtárszoba és sminkszoba is helyet kapott.

A bútorok is egészen fenomenálisak: gyönyörűen keverednek a dán és olasz 20. század közepének legstílusosabb darabjai, a terek neutrális színpalettájában pedig a tengerpart színvilága köszön mesésen vissza.

(Fotók: Ema Peter Photography)

vancouver | építészet | kilátás | ház | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram