Close
Magyar rendszámmal Irakban, Iránban és Pakisztánban – Ilyen a vanlife a valóságban

Valóban annyira romantikus-e ez az életforma? Hogyan működik egy párkapcsolat, ha az ember szinte mindig együtt van a párjával? Milyen egy pakisztáni rendőrörsön aludni? Két világutazó elmondja.

A vanlife napjaink egyik legvonzóbb életmód-trendje, valamiért azt gondoljuk, hogy aki lakóautóban vagy kisbussszal járja az országutakat, az szabad, cool, és megfejtett valamit ebből az életnek nevezett misztériumból.

Tóth Péter és Fazekas Cecília 2020-ban úgy döntöttek, felmondanak a munkahelyükön, majd nekiállnak lakóautóval bejárni a világot. Két és fél év alatt Magyarországról indulva egészen Pakisztánig jutottak, jelenleg valahol a pakisztáni-indiai határ mellett fekvő Lahor környékén tartózkodnak.

Velük beszélgetve ara voltunk, kíváncsiak, hogy valóban annyira romantikus-e ez az életforma, hogyan működik egy párkapcsolat, ha az ember szinte mindig együtt van a párjával, és mire érdemes odafigyelnie annak, aki hozzájuk hasonlóan lakóautóval járná a világot.

Mindjárt kiderül!

izing róbert | vanlife | fazekas cecília | tóth péter | podcast

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Itt az embert eltiporni akarják, ott az ellenkezőjét – Hlatky-Schlichter Hubert-podcast

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom