Close
Váratlan helyszíneken bukkant fel 2019 színe

Váratlan helyszíneken bukkant fel 2019 színe

A Pantone Color nemrég nevezte meg az év színét, az Élő Korallt (Living Coral), a 16-1546 kódjelű szín pedig máris felbukkant néhány épületen.

Élénk és életigenlő narancs, kis arany felhanggal – ilyennek festette le a Living Coralt az amerikai cég, amely megteremtette a nyomda- és grafikai ipar, valamint a divat számára a nemzetközi színrendszereket, és minden évben megválasztja a következő év színét.

Színekről viszont nem írni kell, inkább megmutatni őket, és már lehet is, ugyanis némi meglepetésre nem holmi kis felületeken bukkant fel az új kedvenc, hanem egyenesen épületek homlokzatán.

A Plural Pharmacy központja, Coimbra, Portugália
Lakóépület Spanyolországban / Közösségi ház Kínában / Óceanárium Franciaországban
A Rózsaszín Zebra az indiai Kanpurban
Casa das Histórias, Portugália / Bauhaus Múzeum, Kína

Élvezzük ki e pillanatokat, mert hát ki emlékszik már 2018 színére, a 18-3838-as kódszámú Ultra Violetre?

Pantone | Élő Korall | építészet | dizájn | színek

FOLYTASD EZZEL

Funkos projektjével érkezik a Müpába a világ egyik legjobb jazzénekese

Így indították el a Disney+-t Közép-Európában

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom