Close
Váratlan helyszíneken bukkant fel 2019 színe

Váratlan helyszíneken bukkant fel 2019 színe

A Pantone Color nemrég nevezte meg az év színét, az Élő Korallt (Living Coral), a 16-1546 kódjelű szín pedig máris felbukkant néhány épületen.

Élénk és életigenlő narancs, kis arany felhanggal – ilyennek festette le a Living Coralt az amerikai cég, amely megteremtette a nyomda- és grafikai ipar, valamint a divat számára a nemzetközi színrendszereket, és minden évben megválasztja a következő év színét.

Színekről viszont nem írni kell, inkább megmutatni őket, és már lehet is, ugyanis némi meglepetésre nem holmi kis felületeken bukkant fel az új kedvenc, hanem egyenesen épületek homlokzatán.

A Plural Pharmacy központja, Coimbra, Portugália
Lakóépület Spanyolországban / Közösségi ház Kínában / Óceanárium Franciaországban
A Rózsaszín Zebra az indiai Kanpurban
Casa das Histórias, Portugália / Bauhaus Múzeum, Kína

Élvezzük ki e pillanatokat, mert hát ki emlékszik már 2018 színére, a 18-3838-as kódszámú Ultra Violetre?

dizájn | színek | Pantone | az év színe | Élő Korall

FOLYTASD EZZEL

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Párizs főpolgármestere nagy port kavaró bejelentést tett: szerinte minden orosz részt vehetne az olimpián

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram