Close
Mostantól mi is kizárólag ilyen vegasi legénybúcsút szeretnénk

Mostantól mi is kizárólag ilyen vegasi legénybúcsút szeretnénk

A mondás szerint, ami Vegasban történik, az ott is marad. Kiváltképp, ha legénybúcsúról van szó. Néha viszont akadnak kivételek, amit mindenkinek látnia kell.

Ez a baráti társaság szervezhette volna a legénybúcsút akár a tengerpartra is, hogy aztán egész nap koktélokat szürcsöljenek a homokban, este pedig átugorjanak Las Vegasba egy kis adrenalinpumpáló játékra. Vegas végül megvolt, az adrenialinszint is feljebb szökött, de egészen máshogy, mint azt hinnénk.

A csapat gondolt egy merészet, és maga mögött hagyva a zavaró tényezőket, legfőképp a folyton jelző telefonokat, háromhetes kalandra indult a Yukon folyó mentén Alaszkába, hivatalosan azért, hogy felfedezze azt a zord és kemény világot, valamint megtalálja a legjobb, érintetlen sípályákat. Útközben olyan élményeket kaptak az élettől, amire lelkünk mélyén mindannyian vágyunk: elképesztően gyönyörű helyeken csodálkoztak rá a természet ajándékaira, raftingoltak a hol békés, hol vad vízeken, szenvedtek a viharban, hatalmasakat haraptak a kristálytiszta levegőből, síeltek a veszélyesnek tűnő, meredek, sziklás hegyoldaldalokon és végtelennek ható hómezőkön, szörföztek úszó jégtáblákon, és aztán jégcsákánnyal faragott jeges pohárból whiskyzve ittak az út igazi lényégre, a legfontosabb dologra, a barátságra.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit
Mutatjuk, hogyan tör Vietnám Thaiföld babérjaira
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom