Close
Mostantól mi is kizárólag ilyen vegasi legénybúcsút szeretnénk

Mostantól mi is kizárólag ilyen vegasi legénybúcsút szeretnénk

A mondás szerint, ami Vegasban történik, az ott is marad. Kiváltképp, ha legénybúcsúról van szó. Néha viszont akadnak kivételek, amit mindenkinek látnia kell.

Ez a baráti társaság szervezhette volna a legénybúcsút akár a tengerpartra is, hogy aztán egész nap koktélokat szürcsöljenek a homokban, este pedig átugorjanak Las Vegasba egy kis adrenalinpumpáló játékra. Vegas végül megvolt, az adrenialinszint is feljebb szökött, de egészen máshogy, mint azt hinnénk.

A csapat gondolt egy merészet, és maga mögött hagyva a zavaró tényezőket, legfőképp a folyton jelző telefonokat, háromhetes kalandra indult a Yukon folyó mentén Alaszkába, hivatalosan azért, hogy felfedezze azt a zord és kemény világot, valamint megtalálja a legjobb, érintetlen sípályákat. Útközben olyan élményeket kaptak az élettől, amire lelkünk mélyén mindannyian vágyunk: elképesztően gyönyörű helyeken csodálkoztak rá a természet ajándékaira, raftingoltak a hol békés, hol vad vízeken, szenvedtek a viharban, hatalmasakat haraptak a kristálytiszta levegőből, síeltek a veszélyesnek tűnő, meredek, sziklás hegyoldaldalokon és végtelennek ható hómezőkön, szörföztek úszó jégtáblákon, és aztán jégcsákánnyal faragott jeges pohárból whiskyzve ittak az út igazi lényégre, a legfontosabb dologra, a barátságra.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom