Close
Mostantól mi is kizárólag ilyen vegasi legénybúcsút szeretnénk

Mostantól mi is kizárólag ilyen vegasi legénybúcsút szeretnénk

A mondás szerint, ami Vegasban történik, az ott is marad. Kiváltképp, ha legénybúcsúról van szó. Néha viszont akadnak kivételek, amit mindenkinek látnia kell.

Ez a baráti társaság szervezhette volna a legénybúcsút akár a tengerpartra is, hogy aztán egész nap koktélokat szürcsöljenek a homokban, este pedig átugorjanak Las Vegasba egy kis adrenalinpumpáló játékra. Vegas végül megvolt, az adrenialinszint is feljebb szökött, de egészen máshogy, mint azt hinnénk.

A csapat gondolt egy merészet, és maga mögött hagyva a zavaró tényezőket, legfőképp a folyton jelző telefonokat, háromhetes kalandra indult a Yukon folyó mentén Alaszkába, hivatalosan azért, hogy felfedezze azt a zord és kemény világot, valamint megtalálja a legjobb, érintetlen sípályákat. Útközben olyan élményeket kaptak az élettől, amire lelkünk mélyén mindannyian vágyunk: elképesztően gyönyörű helyeken csodálkoztak rá a természet ajándékaira, raftingoltak a hol békés, hol vad vízeken, szenvedtek a viharban, hatalmasakat haraptak a kristálytiszta levegőből, síeltek a veszélyesnek tűnő, meredek, sziklás hegyoldaldalokon és végtelennek ható hómezőkön, szörföztek úszó jégtáblákon, és aztán jégcsákánnyal faragott jeges pohárból whiskyzve ittak az út igazi lényégre, a legfontosabb dologra, a barátságra.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

legénybúcs | video | hegy | | barátság

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram