Close
Megnyitott Budapest legújabb ötcsillagos szállodája és annak étterme

Megnyitott Budapest legújabb ötcsillagos szállodája és annak étterme

Megnyitott a BDPST Group legújabb budapesti szállodája, az ötcsillagos Verno House. A Szabadság tér melletti szálloda és étterme, a Flava Kitchen & More egy különleges városi oázis hangulatával készül.

A Verno House a Szabadság tér szomszédságában, a belvároshoz közel, fiatalos, exkluzív környezetben várja vendégeit december 15-től.

A szálloda nyitása után nemcsak a kényelmi- és wellness-szolgáltatásokat tapasztalhatják meg az első vendégek, hanem

a Flava Kitchen & More étterem nemzetközi comfort food fogásait is kipróbálhatják,

melyek között találkozhatnak észak-afrikai, -amerikai és közel-keleti ihletésű ételekkel is.

A zöld növényzettel díszített szálloda ötven szobájával, éttermével, bárjával, valamint a melegebb hónapokban teraszával egy igazi belvárosi oázis hangulatát biztosítja majd a főváros rohanó utcái között.

A szállodától pár perc sétával könnyen elérhetők a főváros nevezetességei is, azonban a mellette elterülő park nyugodt környezetet biztosít az vendégek számára. A Verno House megfelelő szállást nyújt a belvárosi nyüzsgésre vágyóknak és azoknak is, akik a városnézés után a pihenést választanák.

flava | BDPST | bdpst group | verno house

FOLYTASD EZZEL

Ezt a tíz italt nem szabad rendelni egy bárban a pultosok szerint

A város legjobb éttermének mondták, aztán kiderült, hogy nem is létezik

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram