Close
Így táncolnak a fények a világ talán legszebb szigetén

Így táncolnak a fények a világ talán legszebb szigetén

Lofoten esetében csöppet sem elcsépelt állítás, hogy egyike világ legszebb szigeteinek. A Norvégia északi részén található szigetcsoport télen impozáns hegyeivel, befagyott tavaival és az esténként felbukkanó sarki fényével mesébe illő látványt nyújt.

Akárcsak ez a csodálatos, több jelentős díjat nyert videó, melyet Filippo Rivetti készített, aki egy héten keresztül tanulmányozta a magával ragadó környéket, és megpróbálta átadni érzéseit. Mit mondjunk, sikerült.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom