Close
Így táncolnak a fények a világ talán legszebb szigetén

Így táncolnak a fények a világ talán legszebb szigetén

Lofoten esetében csöppet sem elcsépelt állítás, hogy egyike világ legszebb szigeteinek. A Norvégia északi részén található szigetcsoport télen impozáns hegyeivel, befagyott tavaival és az esténként felbukkanó sarki fényével mesébe illő látványt nyújt.

Akárcsak ez a csodálatos, több jelentős díjat nyert videó, melyet Filippo Rivetti készített, aki egy héten keresztül tanulmányozta a magával ragadó környéket, és megpróbálta átadni érzéseit. Mit mondjunk, sikerült.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom