Close
Így táncolnak a fények a világ talán legszebb szigetén

Így táncolnak a fények a világ talán legszebb szigetén

Lofoten esetében csöppet sem elcsépelt állítás, hogy egyike világ legszebb szigeteinek. A Norvégia északi részén található szigetcsoport télen impozáns hegyeivel, befagyott tavaival és az esténként felbukkanó sarki fényével mesébe illő látványt nyújt.

Akárcsak ez a csodálatos, több jelentős díjat nyert videó, melyet Filippo Rivetti készített, aki egy héten keresztül tanulmányozta a magával ragadó környéket, és megpróbálta átadni érzéseit. Mit mondjunk, sikerült.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

sarki fény | norvégia | lofoten | video

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram