Close
Hátborzongató kilenc perc a jégmezők földjéről

Hátborzongató kilenc perc a jégmezők földjéről

Manapság egyre kevesebb olyan érintetlen helyet találunk a nagyvilágban, ahol még testközelből lehet érezni a természet hihetetlen erejét. Grönland ilyen. 

Végtelennek tűnik a hatalmas jégtakaró az óriási szigeten. A hófehérrel borított hegyek látványa szinte megvakítja a látogatót, a hideget árasztó, kék színű jégbarlangokba valósággal beleborzongunk. Grönlandot bizonyos időszakonként tényleg varázslatos hellyé teszi a felszínről visszaverődő fény – remélhetőleg még sokáig.

Ez is érdekelhet:

természet | grönland | jégmező | video | jég

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram