Close
Hátborzongató kilenc perc a jégmezők földjéről

Hátborzongató kilenc perc a jégmezők földjéről

Manapság egyre kevesebb olyan érintetlen helyet találunk a nagyvilágban, ahol még testközelből lehet érezni a természet hihetetlen erejét. Grönland ilyen. 

Végtelennek tűnik a hatalmas jégtakaró az óriási szigeten. A hófehérrel borított hegyek látványa szinte megvakítja a látogatót, a hideget árasztó, kék színű jégbarlangokba valósággal beleborzongunk. Grönlandot bizonyos időszakonként tényleg varázslatos hellyé teszi a felszínről visszaverődő fény – remélhetőleg még sokáig.

Ez is érdekelhet:

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom