Close
Álomnak tűnik, pedig maga a valóság az új életet kezdett Mianmar világa

Álomnak tűnik, pedig maga a valóság az új életet kezdett Mianmar világa

Hosszú ideig aludt, most felébredt. Íme a csodálatos Mianmar, avagy az egykori Burma, amely egyedülálló kultúrával és lenyűgöző természeti adottságokkal bír. Igazi álom-úti cél lett. 

Mianmart felfedezni egy kamerával nagyjából olyasmi lehet, mintha a National Geographic élő adását néznénk. Elefántháton át vezetnek poros városokon keresztül, miközben gyümölcskosárral a fejükön közlekedő eladóktól veszünk mangót. Mianmar megtalálta identitását, és új életet kezdve elindult a felzárkózás útján. Mi pedig rögtön csatlakozunk.

Ez is érdekelhet:


(Fotó: Unsplash)

mianmar | burma | utazás | ázsia | video

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom