Close
Közel egymilliárd forintot fizettek a világ legdrágább pezsgőjéért, mégsem fogják soha meginni

Közel egymilliárd forintot fizettek a világ legdrágább pezsgőjéért, mégsem fogják soha meginni

Minden idők legdrágább pezsgőjét egy testvérpár vette meg 2,5 millió dollárért, azaz nagyjából egymilliárd forintért egy aukción.

A világon a legmagasabb áron elkelt pezsgője mellé az új tulajdonosok a Bored Ape Mutant NFT képének szellemi tulajdonjogát is ajándékba kapják.

Bár az NFT fizikailag is rá van nyomatva a palackra, a vevők megkapják a valódi műalkotást is.

A Champagne Avenue Foch 2017-et Giovanni és Piero Buonó olasz testvérpár vette meg és úgy nyilatkoztak, nem tervezik, hogy valaha is elfogyasztják a Premier Cru szőlőből készült pezsgőkülönlegességet.

(Forrás: Delish, fotó: champagneavenuefoch.com)

nft | pezsgő | aukció

FOLYTASD EZZEL

Bajban vannak a bortermelők, mert nem isznak eleget a fiatalok

Egyszerű trükkök, amivel több fehérjét vihetsz be a szervezetedbe

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram