Close
Közel egymilliárd forintot fizettek a világ legdrágább pezsgőjéért, mégsem fogják soha meginni

Közel egymilliárd forintot fizettek a világ legdrágább pezsgőjéért, mégsem fogják soha meginni

Minden idők legdrágább pezsgőjét egy testvérpár vette meg 2,5 millió dollárért, azaz nagyjából egymilliárd forintért egy aukción.

A világon a legmagasabb áron elkelt pezsgője mellé az új tulajdonosok a Bored Ape Mutant NFT képének szellemi tulajdonjogát is ajándékba kapják.

Bár az NFT fizikailag is rá van nyomatva a palackra, a vevők megkapják a valódi műalkotást is.

A Champagne Avenue Foch 2017-et Giovanni és Piero Buonó olasz testvérpár vette meg és úgy nyilatkoztak, nem tervezik, hogy valaha is elfogyasztják a Premier Cru szőlőből készült pezsgőkülönlegességet.

(Forrás: Delish, fotó: champagneavenuefoch.com)

pezsgő | nft | aukció

FOLYTASD EZZEL

Ennek a fejleménynek biztosan örülni fog minden hazai vendéglátós

Tényleg finomabb a bor, ha a nyaraláson korytolgatod? Hamarosan kiderülhet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom