Close
Kiderült, hol vannak a világ legjobb koktélbárjai

Kiderült, hol vannak a világ legjobb koktélbárjai

Kiosztották a 2022-es Spirited Awards díjait. Az elismeréseket 2007 óta adják át a koktélipar legjobb szereplőinek, italszakértőinek és bárjainak. A New Orlens-i The Ritz-Carltonban tartott ünnepségen pedig kiderültek, kik az idei év legnagyobb nyertesei.

A világ legjobb bárjának a londoni Lyaness at Sea Containerst választották,

a legjobb koktélkínálattal pedig a párizsi Little Red Door rendelkezik. A legjobb új koktél-összetevőnek járó elismerést a Lyre’s alkoholmentes olasz narancslikőrje kapta, a világon a legmagasabb minőségű szeszesitalokat pedig a Jack Rose Dining Saloon vonultatja fel.

Az év úttörőjének járó díjat Amanda Gunderson, az Another Round Another Rally vezérigazgatója és társalapítója vehette át, életműdíjban pedig Julie Reiner, a Clover Club, a Leyenda, a Social Hour Cocktails és a Mixtress Consulting társalapítója részesült.

A londoni bárok számos díjat bezsebeltek. Elnyerték a legjobb étterembár címet (Sexy Fish),

a legjobb újonnan nyílt helynek járó elismerést pedig a nevében csak geometriai alakzatokat viselő 🔶🟥🔵 kapta.

Londonan működik a legjobb szállodai bár (Lyaness a Sea Containers Londonban) és a legjobb nemzetközi koktélbár is (Tayēr + Elementary). A legjobb nemzetközi bárcsapatot az ausztrál Sydney-ben működő Sammy foglalkoztatja.

(Forrás és fotók: Haute Living)

díj | Spirited Awards | koktél | koktélbár

FOLYTASD EZZEL

A Loire-völgy, ahol a kétezer éves borkészítési hagyományok pazar építészeti megoldásokkal találkoznak

Három nyári étel, amit a szilva aranyoz be

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom