Close
Hivatalos: ezek a világ legjobb légitársaságai

Hivatalos: ezek a világ legjobb légitársaságai

Mindenki tudja, mitől lesz rossz egy légitársaság. Például a késő, vagy a törölt járatok számától, a rossz ügyfélszolgálattól, a kényelmetlen ülésektől. De vajon mitől lesz jó?

Az AirlineRatings.com közzétette a világ legjobb légitársaságainak 2023-as rangsorát.

A lista összeállításánál olyan tényezőket vettek figyelembe, mint például a szolgáltatás minősége, a biztonsági szintek és az innováció.

Ezek alapján került a toplista élére az Air New Zealand.

A második a Qatar Airways lett, amely az elmúlt két évben megszerzett listavezető pozícióját veszítette el. A bronzérmes az Etihad Airways lett, köszönhetően a Greenliner programjának, amelynek értelmében környezetbarát légi közlekedési módokat tesztelik.

Íme, a világ tíz legjobb légitársaságának rangsora:

  1. Air New Zealand
  2. Qatar Airways
  3. Etihad Airways
  4. Korean Air
  5. Singapore Airlines
  6. Qantas
  7. Virgin Australia/Virgin Atlantic
  8. EVA Air
  9. Cathay Pacific Airways
  10. Emirates

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty)

lista | rangsor | légitársaság | toplista

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram