Close
Elképesztő összeget, mintegy 47 milliárd forintot kérhetnek a legdrágább amerikai ingatlanért

Elképesztő összeget, mintegy 47 milliárd forintot kérhetnek a legdrágább amerikai ingatlanért

Január 26-án elárverezik az Amerikai Egyesült Államok legdrágább ingatlanát, a Villa Firenzét.

160 millió dollárra, azaz úgy 47 milliárd forintra becsülik az értékét a 2600 négyzetméteres Villa Firenzének, amely egy négyhektáros birtokon található Los Angeles egyik legexkluzívabb részén, a Beverly Parkban, és

olyan szomszédok élnek a környéken, mint Denzel Washington, Sylvester Stallone és Mark Wahlberg.

A Villa Firenzében tizenhárom hálószoba, tizenhét nagyobb és nyolc kisebb fürdőszoba található, a néhol kétemeletnyi falat kitöltő ablakok, a kazettás mennyezet, az egyedi hangulatú kandallók és a széles, boltíves átjárók révén olyan érzésünk támad, mintha egy külön univerzumban járnánk.

A villához parkosított udvar tartozik, ahol a Kanári-szigetekről származó, tízméteres pálmafák mellett egy rózsakert, egy medenceház, egy teniszpálya, egy kétszintes vendégház, valamint gyalogos- és futóösvény is található.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lakáskultúra, Otthon, Mansion Global)

ingatlan | Villa Firenze | egyesült államok | amerikai egyesült államok | drága

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram