Close
Elképesztő összeget, mintegy 47 milliárd forintot kérhetnek a legdrágább amerikai ingatlanért

Elképesztő összeget, mintegy 47 milliárd forintot kérhetnek a legdrágább amerikai ingatlanért

Január 26-án elárverezik az Amerikai Egyesült Államok legdrágább ingatlanát, a Villa Firenzét.

160 millió dollárra, azaz úgy 47 milliárd forintra becsülik az értékét a 2600 négyzetméteres Villa Firenzének, amely egy négyhektáros birtokon található Los Angeles egyik legexkluzívabb részén, a Beverly Parkban, és

olyan szomszédok élnek a környéken, mint Denzel Washington, Sylvester Stallone és Mark Wahlberg.

A Villa Firenzében tizenhárom hálószoba, tizenhét nagyobb és nyolc kisebb fürdőszoba található, a néhol kétemeletnyi falat kitöltő ablakok, a kazettás mennyezet, az egyedi hangulatú kandallók és a széles, boltíves átjárók révén olyan érzésünk támad, mintha egy külön univerzumban járnánk.

A villához parkosított udvar tartozik, ahol a Kanári-szigetekről származó, tízméteres pálmafák mellett egy rózsakert, egy medenceház, egy teniszpálya, egy kétszintes vendégház, valamint gyalogos- és futóösvény is található.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lakáskultúra, Otthon, Mansion Global)

FOLYTASD EZZEL
Ez a magyar kabin uralhatja a kisházak piacát
A világ egyik legmeghatározóbb építészportálja méltatja a Magyar Zene Házát
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom