Close
Elképesztő összeget, mintegy 47 milliárd forintot kérhetnek a legdrágább amerikai ingatlanért

Elképesztő összeget, mintegy 47 milliárd forintot kérhetnek a legdrágább amerikai ingatlanért

Január 26-án elárverezik az Amerikai Egyesült Államok legdrágább ingatlanát, a Villa Firenzét.

160 millió dollárra, azaz úgy 47 milliárd forintra becsülik az értékét a 2600 négyzetméteres Villa Firenzének, amely egy négyhektáros birtokon található Los Angeles egyik legexkluzívabb részén, a Beverly Parkban, és

olyan szomszédok élnek a környéken, mint Denzel Washington, Sylvester Stallone és Mark Wahlberg.

A Villa Firenzében tizenhárom hálószoba, tizenhét nagyobb és nyolc kisebb fürdőszoba található, a néhol kétemeletnyi falat kitöltő ablakok, a kazettás mennyezet, az egyedi hangulatú kandallók és a széles, boltíves átjárók révén olyan érzésünk támad, mintha egy külön univerzumban járnánk.

A villához parkosított udvar tartozik, ahol a Kanári-szigetekről származó, tízméteres pálmafák mellett egy rózsakert, egy medenceház, egy teniszpálya, egy kétszintes vendégház, valamint gyalogos- és futóösvény is található.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lakáskultúra, Otthon, Mansion Global)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom