Close
Elképesztő összeget, mintegy 47 milliárd forintot kérhetnek a legdrágább amerikai ingatlanért

Elképesztő összeget, mintegy 47 milliárd forintot kérhetnek a legdrágább amerikai ingatlanért

Január 26-án elárverezik az Amerikai Egyesült Államok legdrágább ingatlanát, a Villa Firenzét.

160 millió dollárra, azaz úgy 47 milliárd forintra becsülik az értékét a 2600 négyzetméteres Villa Firenzének, amely egy négyhektáros birtokon található Los Angeles egyik legexkluzívabb részén, a Beverly Parkban, és

olyan szomszédok élnek a környéken, mint Denzel Washington, Sylvester Stallone és Mark Wahlberg.

A Villa Firenzében tizenhárom hálószoba, tizenhét nagyobb és nyolc kisebb fürdőszoba található, a néhol kétemeletnyi falat kitöltő ablakok, a kazettás mennyezet, az egyedi hangulatú kandallók és a széles, boltíves átjárók révén olyan érzésünk támad, mintha egy külön univerzumban járnánk.

A villához parkosított udvar tartozik, ahol a Kanári-szigetekről származó, tízméteres pálmafák mellett egy rózsakert, egy medenceház, egy teniszpálya, egy kétszintes vendégház, valamint gyalogos- és futóösvény is található.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lakáskultúra, Otthon, Mansion Global)

FOLYTASD EZZEL
Lakossági statisztikák ihlették ezeket a 3D-nyomtatott alumíniumszobrokat
Így is kinézhet egy szociális lakásokból álló társasház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom