Close
A villamossínek kellős közepén áll egy autó a nyolcadik kerületben, nem közlekednek a villamosok egy szakaszon

A villamossínek kellős közepén áll egy autó a nyolcadik kerületben, nem közlekednek a villamosok egy szakaszon

A villamossíneken állt meg egy autó a VIII. kerületben, pótlóbuszok közlekednek, és egy nagy műszaki mentővel kezdik meg az elvontatást.

Baleset történt a fővárosban, a VIII. kerületi Fiumei úton szombaton, az egyik autó a villamossínekre került, ezért egy szakaszon buszok közlekednek a villamosok helyett – közölte Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Az OKF a honlapján azt írta, az autó elvontatásához nagy műszaki mentő szükséges.

A BKK Info Facebook-oldalán olvasható tájékoztatás szerint a 23-as és a 24-es villamos Orczy tér és a Keleti pályaudvar közötti szakaszán pótlóbusz közlekedik.

baleset | autó | budapest | bkk | pótlóbusz

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Környezetvédők zártak le egy teljes autópályát: az aktivisták tüntetése az egész utat blokkolta Hollandiában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram