Close
Csodaszépen virágzik ez a zalai repceföld

Csodaszépen virágzik ez a zalai repceföld

Ha csak egy percre kikapcsolnál a világ kegyetlen valóságából, nézegess velünk gyönyörű repceföldet, amely most virágzott ki Zalában!

Nincs semmi hírértéke, mélyebb mondanivalója vagy óriási aktualitása sem. Csak egyszerű szépsége, és egyetértünk az esztétika nagyatyjával, Kanttal, mikor azt mondjuk, hogy ez a repceföld úgy szép, hogy teljesen érdek nélkül tetszik. És most szerintünk mindennél jobban szükségünk van arra, hogy minden szépnek, még a legapróbb természeti kis eseménynek is tudjunk örülni, és lássuk meg a parányi jó dolgokat ebben az elátkozott évben. Mint ennek a sárgálló rétnek.

Szóval itt egy virágzó repceföld a Zala megyei Hahót közelében 2020. november 3-án. Háttérben a hahóti római katolikus templom. Nem tud többet ennél, de nem is kell neki.

Csodaszép, és nekünk a mostani események tükrében ennyi is bőven elég.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: MTI/Varga György) 

zala | virágzás | zala megye | repceföld | repce

FOLYTASD EZZEL

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram