Close
Csodaszépen virágzik ez a zalai repceföld

Csodaszépen virágzik ez a zalai repceföld

Ha csak egy percre kikapcsolnál a világ kegyetlen valóságából, nézegess velünk gyönyörű repceföldet, amely most virágzott ki Zalában!

Nincs semmi hírértéke, mélyebb mondanivalója vagy óriási aktualitása sem. Csak egyszerű szépsége, és egyetértünk az esztétika nagyatyjával, Kanttal, mikor azt mondjuk, hogy ez a repceföld úgy szép, hogy teljesen érdek nélkül tetszik. És most szerintünk mindennél jobban szükségünk van arra, hogy minden szépnek, még a legapróbb természeti kis eseménynek is tudjunk örülni, és lássuk meg a parányi jó dolgokat ebben az elátkozott évben. Mint ennek a sárgálló rétnek.

Szóval itt egy virágzó repceföld a Zala megyei Hahót közelében 2020. november 3-án. Háttérben a hahóti római katolikus templom. Nem tud többet ennél, de nem is kell neki.

Csodaszép, és nekünk a mostani események tükrében ennyi is bőven elég.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: MTI/Varga György) 

repceföld | zala megye | hahót | rét | virág

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom