Close
Csodaszépen virágzik ez a zalai repceföld

Csodaszépen virágzik ez a zalai repceföld

Ha csak egy percre kikapcsolnál a világ kegyetlen valóságából, nézegess velünk gyönyörű repceföldet, amely most virágzott ki Zalában!

Nincs semmi hírértéke, mélyebb mondanivalója vagy óriási aktualitása sem. Csak egyszerű szépsége, és egyetértünk az esztétika nagyatyjával, Kanttal, mikor azt mondjuk, hogy ez a repceföld úgy szép, hogy teljesen érdek nélkül tetszik. És most szerintünk mindennél jobban szükségünk van arra, hogy minden szépnek, még a legapróbb természeti kis eseménynek is tudjunk örülni, és lássuk meg a parányi jó dolgokat ebben az elátkozott évben. Mint ennek a sárgálló rétnek.

Szóval itt egy virágzó repceföld a Zala megyei Hahót közelében 2020. november 3-án. Háttérben a hahóti római katolikus templom. Nem tud többet ennél, de nem is kell neki.

Csodaszép, és nekünk a mostani események tükrében ennyi is bőven elég.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: MTI/Varga György) 

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom