Close
Ekkora reklámot még sosem kapott Magyarország, mint most

Ekkora reklámot még sosem kapott Magyarország, mint most

Egymilliárd ember ismerheti meg élőben Magyarország híres helyszíneit. Aki pedig bemutatja: Palvin Barbara!

Óriási reklámot kap Magyarország az MTV EMA díjátadónak köszönhetően, ugyanis

Budapest mellett Veszprém és Esztergom is bemutatkozik az MTV EMA 2020 online show-jában.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Magyar Turisztikai Ügynökség Facebook-oldalán elmondta, a fővárosban a műsor további két budapesti helyszínről is bejelentkezik, így az MTV díjátadó valamennyi követője megismerheti a főváros panorámáját és a Széchenyi fürdőt, ahol David Guetta, a világhírű dj és producer zenél majd.

A zenei showműsor hihetetlen turisztikai reklámot jelent Magyarországnak;

az eseményhez kapcsolódó televíziós és online megjelenésekben száznyolcvan ország egymilliárd nézője ismerheti meg az ország híres helyszíneit.

A videóban elhangzott, hogy november 8-án, vasárnap a régióban elsőként, Londonnal együtt Magyarország lesz az egyik helyszíne a világ legnagyobb és legnézettebb könnyűzenei díjátadójának, az MTV EMA-nek.

Az adás során a nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt, és megismerhetik Magyarország emblematikus helyszíneit.

A showműsor alatt a világhírű magyar szupermodell, Palvin Barbara vezetésével elsőként Veszprémet, a királynék városát láthatják a nézők, a másik vidéki helyszínen pedig a varázslatos Dunakanyart és Esztergomot tekinthetik meg az érdeklődők.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI) 

david guetta | mtv | palvin barbi | veszprém | modell

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram