Close
Így járhatod be Rómát egy kellemes szombat délutánon

Így járhatod be Rómát egy kellemes szombat délutánon

Bár fizikailag most nem lehetünk ott az örök városban, de ez még nem jeletni azt, hogy nem is tudjuk bebarangolni azt.

A nemegyedul.hu szervezésében bő egyórás online túrán fedezheted fel a csodálatos Rómát március 13-án, szombaton délután.

A 15 órakor induló virtuális séta a Piazza Veneziáról indul, ahol a résztvevők megismerkednek Rómával (Palazzo Venezia, Via del Corso, Via dei Fori Imperiali, Vittorio Emmanuele emlekmű). Onnan továbbhaladnak a Capitolium felé, majd a Capitolium bemutatása után a teljes Forum Romanum és a Colosseum virtuális bejárása (templomok, bazilikák, Vesta-szüzek háza, rezidenciák, diadalívek) következik – olvasható a Facebook-eseményben.

(Forrás: az esemény Facebook-oldala, fotók: Pixabay)

olaszország | túra | online | Virtuális | magyarul

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom