Close
Így járhatod be Rómát egy kellemes szombat délutánon

Így járhatod be Rómát egy kellemes szombat délutánon

Bár fizikailag most nem lehetünk ott az örök városban, de ez még nem jeletni azt, hogy nem is tudjuk bebarangolni azt.

A nemegyedul.hu szervezésében bő egyórás online túrán fedezheted fel a csodálatos Rómát március 13-án, szombaton délután.

A 15 órakor induló virtuális séta a Piazza Veneziáról indul, ahol a résztvevők megismerkednek Rómával (Palazzo Venezia, Via del Corso, Via dei Fori Imperiali, Vittorio Emmanuele emlekmű). Onnan továbbhaladnak a Capitolium felé, majd a Capitolium bemutatása után a teljes Forum Romanum és a Colosseum virtuális bejárása (templomok, bazilikák, Vesta-szüzek háza, rezidenciák, diadalívek) következik – olvasható a Facebook-eseményben.

(Forrás: az esemény Facebook-oldala, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Ha már tavasz van, fesztivál is lesz Budapesten
„Egy a Természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás, Budapest
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom