Close
Így járhatod be Rómát egy kellemes szombat délutánon

Így járhatod be Rómát egy kellemes szombat délutánon

Bár fizikailag most nem lehetünk ott az örök városban, de ez még nem jeletni azt, hogy nem is tudjuk bebarangolni azt.

A nemegyedul.hu szervezésében bő egyórás online túrán fedezheted fel a csodálatos Rómát március 13-án, szombaton délután.

A 15 órakor induló virtuális séta a Piazza Veneziáról indul, ahol a résztvevők megismerkednek Rómával (Palazzo Venezia, Via del Corso, Via dei Fori Imperiali, Vittorio Emmanuele emlekmű). Onnan továbbhaladnak a Capitolium felé, majd a Capitolium bemutatása után a teljes Forum Romanum és a Colosseum virtuális bejárása (templomok, bazilikák, Vesta-szüzek háza, rezidenciák, diadalívek) következik – olvasható a Facebook-eseményben.

(Forrás: az esemény Facebook-oldala, fotók: Pixabay)

túra | magyarul | róma | Virtuális | online

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram