Close
Így járhatod be Rómát egy kellemes szombat délutánon

Így járhatod be Rómát egy kellemes szombat délutánon

Bár fizikailag most nem lehetünk ott az örök városban, de ez még nem jeletni azt, hogy nem is tudjuk bebarangolni azt.

A nemegyedul.hu szervezésében bő egyórás online túrán fedezheted fel a csodálatos Rómát március 13-án, szombaton délután.

A 15 órakor induló virtuális séta a Piazza Veneziáról indul, ahol a résztvevők megismerkednek Rómával (Palazzo Venezia, Via del Corso, Via dei Fori Imperiali, Vittorio Emmanuele emlekmű). Onnan továbbhaladnak a Capitolium felé, majd a Capitolium bemutatása után a teljes Forum Romanum és a Colosseum virtuális bejárása (templomok, bazilikák, Vesta-szüzek háza, rezidenciák, diadalívek) következik – olvasható a Facebook-eseményben.

(Forrás: az esemény Facebook-oldala, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Tíz program, amit látni kell a 2022-es Bartók Tavasz most bejelentett programjából
Ezen a balatoni programon színt vihetsz a novemberbe
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom