Close
Sosem hittük volna, hogy a Volvónak ilyen jól áll a filozofálás

Sosem hittük volna, hogy a Volvónak ilyen jól áll a filozofálás

Az 1973-ban elhunyt Watts írásából egy nagyon inspiráló mozit rakott össze a Volvo, ami nagyjából arról szól, hogy a lehető legtöbbet próbáljuk kihozni az életünkből.

„Mindenki eléri az életében azt a pontot, amikor választania kell. A karriert a szenvedélyei helyett. A munkát a játék helyett. Ekkor lesznek a szörfösökből igazgatók, a fotósokból ügyvédek, a pecásokból orvosok, a hegymászókból mérnökök. Ekkor történik, hogy egy darabot visszatartunk magunkból. És idővel a dolgok, amiket egykor szerettünk, kezdenek elhomályosulni. Ez egy emlékeztető, hogy ne felejtsük el, mit szeretünk, és mik voltak azok a dolgok, amiket szenvedéllyel űztünk.”

filozófia | volvo | alan watts | video | kampány

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram