Close
Újabb helyen szűnik meg teljesen a maszkviselés hétfőtől Magyarországon

Újabb helyen szűnik meg teljesen a maszkviselés hétfőtől Magyarországon

Örvendetes!

Hétfőtől nem kell maszkot viselni a MÁV-Volán-csoport járművein; megszűnik az általános maszkhordási kötelezettség hétfőn Magyarországon, így a MÁV-Volán-csoport járművein, állomásain és megállóhelyein is – közölte a vasúttársaság szombaton az MTI-vel.

A MÁV-Volán-csoport – eddigi gyakorlatának megfelelően – a hatályos járványügyi intézkedésekkel összhangban jár el – fogalmaztak a közleményben. Hozzátették, hogy a maszkhasználat senki számára nem tiltott a továbbiakban sem, ezután is igény szerint hordható bárhol.

Változatlanul vigyázzunk egymásra, a lázzal vagy meghűléses tünetekkel küzdő betegek lehetőség szerint maradjanak otthon, ne vegyék igénybe a vonatokat és buszokat – kérték a közleményben.

(Forrás: MTI, fotók: Unsplash)

eltörlés | maszkhasználat | covid | járvány | maszk

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram