Close
Így néz ki valójában belülről a Wall Street farkasából jól ismert kastély

Így néz ki valójában belülről a Wall Street farkasából jól ismert kastély

A hatalmas birtokon istálló és lovaspálya is megtalálható, ráadásul alig fél órára van az ikonikus Belmont versenypályától.

A Wall Street farkasa című kasszasikerben szerepelt ez a fantasztikus Long Island-i birtok, amely igazi lovasparadicsom.

Az eladó, Ralph Bianculli 2010-ban építette egyedi igényeinek megfelelően.

A tulajdonos versenylovakat is tenyészt a birtokon, a hatalmas istálló tíz lónak is kényelmes helyet tud biztosítani.

A ház egész nap úszik a természetes fényben, köszönhetően a padlótól a mennyezetig érő ablakoknak. A fő rezidencia hat hálószobával és hét fürdőszobával rendelkezik,

a hatalmas teraszokról pedig csodás kilátás nyílik a medencére és a parkosított kertre.

A pinceszinten pezsgőfürdő, wellness-részleg, bár, edzőterem, borospince, valamint kandallóval ellátott póker- és moziszoba található.

(Forrás: RobbReport, fotók: Douglas Elliman)

A Wall Street farkasa | kastély | luxusingatlan | long island

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Hat csodás hely Magyarországon, ahol újjászülethetsz

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram