Close
Két napig Budapesten minden a whiskyről és a prémium párlatról fog szólni

Két napig Budapesten minden a whiskyről és a prémium párlatról fog szólni

2022. november 5-én és 6-án a budapesti Corinthia Hotelben tartják az idei Whisky Show-t.

Immár tizenegyedik alkalommal találkoznak a nemzetközi whisky- és párlatkultúra jeles képviselői idén novemberben a Whisky Show kétnapos rendezvényén. A nemzetközileg is elismert budapesti rendezvényen Írországtól Japánig, Skóciától Tajvanig, Németországtól Franciaországon át az USA-ig számtalan kiállító teszi tiszteletét.

Az esemény már messze túlmutat a whiskyk világán, sokkal több annál, mint egy hagyományos whiskymustra és whiskykóstoló.

A Whisky Show-n évek óta a whiskyk mellett egyéb prémiumpárlatokat is kiállítanak, illetve kóstolhatnak a vendégek, akik a kétnapos ünnepen közelebbről is megismerkedhetnek a különféle prémium és szuperprémium italokkal.

A whisky mellett terítékre kerül armagnac, konyak, calvados, gin, rum, tequila, mezcal sotol, vodka, és más egyéb alkohol is.

Lesz whiskykoktél-verseny, jönnek az elmaradhatatlan skót dudások, a Masterclassok (ültetett kóstolók) pedig minden bizonnyal az idén is sokakat fognak vonzani. Masterclassokra elővételben, illetve a helyszínen lehet jegyet vásárolni. A szemináriumokon – egy informatív előadás keretében – négy-öt tételt lehet kóstolni, így az érdeklődők a profi előadók segítségével párlattudásukat is csiszolhatják.

Jegyek ide kattintva kaphatók.

(Fotók: Whiskynet)

 

whisky | fesztivál | gasztronómia | gasztrofesztivál

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram