Close
Ilyen még nem volt: whiskytúra indul Budapesten

Ilyen még nem volt: whiskytúra indul Budapesten

Végre élvezhetjük a vendéglátóhelyek nyújtotta előnyöket, újraélhetjük a társasági élet mellett a whiskykóstolás örömét is. 

Most hétvégén az Első Budapesti Whiskytúrával a szervezők szeretnék elősegíteni a vendéglátóhelyeket az újranyitásban, hogy ismét társaságban gyűjtsünk élményeket a jobbnál jobb whiskykről. A partnerekkel karöltve megismertetnek új márkákat, illetve a már jól ismert és kedvelt prémium párlatokkal is lehet találkozni a whiskyállomásokon.

Az első whiskytúrán két napon keresztül hat állomás harminc kiemelt márka prémium whiskyjei várnak kedvezményes áron. A kiemelt párlatokat a készlet erejéig lehet kedvezményes áron kóstolni. Fontos tudnivaló, hogy érdemes érdeklődni a bárok nyitvatartása után, hiszen némely állomás már pénteken is várja a túrázókat. Regisztrálj a helyszínekre e-mailben vagy telefonon május 13-án éjfélig, jelezd, hogy hányan és mikor érkeztek, így biztosítva lesz a helyed, és zavartalanul élvezheted kedvenc párlataidat. 

(Forrás: az esemény Facebook-oldala, fotók: Unsplash)

bár | kóstoló | program | whiskynet | túra

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram