Close
Ilyen még nem volt: whiskytúra indul Budapesten

Ilyen még nem volt: whiskytúra indul Budapesten

Végre élvezhetjük a vendéglátóhelyek nyújtotta előnyöket, újraélhetjük a társasági élet mellett a whiskykóstolás örömét is. 

Most hétvégén az Első Budapesti Whiskytúrával a szervezők szeretnék elősegíteni a vendéglátóhelyeket az újranyitásban, hogy ismét társaságban gyűjtsünk élményeket a jobbnál jobb whiskykről. A partnerekkel karöltve megismertetnek új márkákat, illetve a már jól ismert és kedvelt prémium párlatokkal is lehet találkozni a whiskyállomásokon.

Az első whiskytúrán két napon keresztül hat állomás harminc kiemelt márka prémium whiskyjei várnak kedvezményes áron. A kiemelt párlatokat a készlet erejéig lehet kedvezményes áron kóstolni. Fontos tudnivaló, hogy érdemes érdeklődni a bárok nyitvatartása után, hiszen némely állomás már pénteken is várja a túrázókat. Regisztrálj a helyszínekre e-mailben vagy telefonon május 13-án éjfélig, jelezd, hogy hányan és mikor érkeztek, így biztosítva lesz a helyed, és zavartalanul élvezheted kedvenc párlataidat. 

(Forrás: az esemény Facebook-oldala, fotók: Unsplash)

program | whiskey | bár | kóstoló | túra

FOLYTASD EZZEL

Egy egészen különleges kiállítással nyit az erdő hétvégén a Balatonnál

A Bosch-tárlat után most egy Matisse-kiállítással robbant a Szépművészeti

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom