Close
Körbehajóznád az olasz és horvát partokat a világ legnagyobb luxusjachtján? Most megteheted!

Körbehajóznád az olasz és horvát partokat a világ legnagyobb luxusjachtján? Most megteheted!

A Windstar Cruises társaság Wind Surfje a világ legnagyobb vitorlás luxusjachtja, ami nem csak a kiváltságos kevesek úri huncutsága, hanem akár a tiéd is!

Képzeld el, hogy úgy hajózod körbe Olaszországot és a dalmát tengerpartot, ahogy a gazdagok teszik a jachtjukon. És most képzeld el, hogy ezt a luxust megteheted egy elképesztő magaséletet kínáló jacht fedélzetén, amely nyitva áll a publikum előtt.

Ez az élmény nem más, mint a Wind Surf, mellyel a lehető legstílusosabban kerülhetjük meg a csizmát és nézhetjük meg vízről, milyen gyönyörű az olasz és a dalmát partszakasz.

A világ legnagyobb vitorlás luxusjachtja 342 vendéget szállásol el a fedélzetén, kiszolgálásában pedig egészen királyi színvonalat nyújt, nem véletlenül nyert el több díjat is a jacht és az út maga.

A Wind Surf kilenc nap alatt vitorlázik végig a világ legszebb történelmi célpontjai körül: Horvátország, Montenegro és Olaszország legszebb partszakain, ahol le is lehet szállni és megismerni a varázslatos, part menti városokat.

A kilencnapos jachtozás menetrendje a következő: Rómából indul a járat, majd következik Sorrento, Giardini Naxos, egy kikötés nélküli nap a tengeren, Kotor, Dubrovnik, Split, Rovijn és végül Velence. A jachton többek között a World Spa by Windstar Spa-kezeléseit és masszázsait is igénybe vehetjük, falatozhatunk az isteni gyümölcstálakból, vagy csak az egyiptomi selyemágyneműnkön bámészkodva szívhatjuk magunkba a bámulatos tengeri élményt.

A Wind Surf kilencnapos luxusútjára 2 599 dollártól, azaz 900 ezer forinttól vásárolhatunk jegyet, az biztos, hogy felejthetetlen élmény lesz!

(Forrás és fotók: Afar)

luxusjacht | vitorlás | jacht | Windstar Cruises | olasz

FOLYTASD EZZEL

Egy távoli hely, amely a nap, a tenger és a karibi életérzés rajongóinak kedvence lehet

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram