Close
A világ egyik legrangosabb díját zsebelte be a magyar étterem a borválasztéka miatt

A világ egyik legrangosabb díját zsebelte be a magyar étterem a borválasztéka miatt

A borszakma legfontosabb magazinja, az amerikai Wine Spectator díjazta a miskolctapolcai éttermet.

Elismerésben részesült az Avalon Ristorante a Wine Spectator 2022 Restaurant Awards díján, amely világszerte jutalmazza a kiváló és érdekes borválasztékkal, konyhájukhoz illő kínálattal és szakértő szolgáltató személyzettel rendelkező éttermeket.

A Wine Spectator három kategóriában díjazza az éttermeket, amelyek közül az Avalon Ristorante idén a

Best of Award of Excellence elismerésben részesült,

így az étterem a két pohár minősítéssel méltán kerülhet fel a komoly borkedvelők úti céljai közé!

Az elismeréshez számos kritériumnak kell megfelelni, amelyet személyesen maga a Wine Spectator képviselői ellenőriznek látogatásuk során. Kizárólag azok az éttermek kaphatnak díjat, amelyek borlapja komoly szakmai tartalomról tesz tanúbizonyságot:

legalább háromszázötven különböző tétel szerepel a kínálatban a legjobb régiók, legjobb termelőinek több évjáratra kiterjedő széles borválasztékával.

A miskolctapolcai Avalon Ristorante tavaly nyílt Vino Salone-ja pedig igazán exkluzív helyszínt biztosít ahhoz, hogy a borok rajongói öt kontinens tizenhárom országának borai közül választhassák ki kedvencüket.

Avalon Ristorante | Vino Salone | Wine Spectator

FOLYTASD EZZEL

Bajban vannak a bortermelők, mert nem isznak eleget a fiatalok

Egyszerű trükkök, amivel több fehérjét vihetsz be a szervezetedbe

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram