Close
Bővít a Wizz Air – Három kedvelt nyaralócélpont is elérhető lesz Debrecenből

Bővít a Wizz Air – Három kedvelt nyaralócélpont is elérhető lesz Debrecenből

Nőnek a járatszámok a napokban.

Magyarország második legnagyobb repülőteréről Szantorini, Palma de Mallorca és Lárnaka irányába hetente egy alkalommal szállnak fel a gépek, a ciprusi városba július 30-tól már heti kétszer – írja az Airportal.

A cikkből az is kiderül, hogy Párizsba július 9. és 16. között hetente egy, utána heti két Wizz Air-járat közlekedik, augusztus 1-től pedig Tel-Aviv is elérhető lesz. Továbbá emelkednek a járatszámok London-Luton felé, illetve Eindhovenbe is. Bővebben itt lehet olvasni a változásokról.

Európa leggyorsabban növekvő légitársasága felhívja utasai figyelmét, hogy a hazánkban a veszélyhelyzet miatt még érvényesnek számító, de lejárt okmányaik külföldi utazásra nem alkalmasak A légitársaság azt javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg úti okmányukat a repülőutak előtt.

(Forrás: Airportal, fotók: Pixabay, Getty Images)

úti cél | reptér | járatok | bővítés | nyaralás

FOLYTASD EZZEL

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Ezek a leginstagramosabb helyek a Közel-Keleten

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram