Close
Épp Magyarországra tartott az egyik repülőgép, amikor meghibásodott a kifutópálya, így máshol kellett landolnia

Épp Magyarországra tartott az egyik repülőgép, amikor meghibásodott a kifutópálya, így máshol kellett landolnia

A kifutópálya meghibásodása miatt nem tudott fogadni egy járatot hétfőn a debreceni repülőtér.

A WizzAir légitársaság december ötödikén Párizsból érkező járata nem tudott Debrecenben landolni, a gépet a budapesti Liszt Ferenc repülőtérre irányították. A következő járat 18:15-kor érkezett Moszkvából, a hibát addig kellett elhárítani. A repülőtér hétfő délutáni közleménye szerint „a futópálya burkolatán egy már korábban elhárított betonhiba javítóanyaga nem várt módon meglazult”.

Az új burkolathiba kijavításáig a repülőteret üzemeltető Debrecen International Airport Kft. vezetője– a repülésbiztonság legmagasabb szintjének szem előtt tartása érdekében – elrendelte a repülőtér futópályájának ideiglenes lezárását. A burkolathiba kijavítása 15:30-kor megtörtént, így a debreceni nemzetközi repülőtér ismételten alkalmassá vált a „biztonságos légiközlekedési tevékenység folytatására”.

És ha már repülés:

(Forrás: MTI)

 

debrecen | wizz air | budapest | liszt ferenc nemzetközi repülőtár

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram