Close
Épp Magyarországra tartott az egyik repülőgép, amikor meghibásodott a kifutópálya, így máshol kellett landolnia

Épp Magyarországra tartott az egyik repülőgép, amikor meghibásodott a kifutópálya, így máshol kellett landolnia

A kifutópálya meghibásodása miatt nem tudott fogadni egy járatot hétfőn a debreceni repülőtér.

A WizzAir légitársaság december ötödikén Párizsból érkező járata nem tudott Debrecenben landolni, a gépet a budapesti Liszt Ferenc repülőtérre irányították. A következő járat 18:15-kor érkezett Moszkvából, a hibát addig kellett elhárítani. A repülőtér hétfő délutáni közleménye szerint „a futópálya burkolatán egy már korábban elhárított betonhiba javítóanyaga nem várt módon meglazult”.

Az új burkolathiba kijavításáig a repülőteret üzemeltető Debrecen International Airport Kft. vezetője– a repülésbiztonság legmagasabb szintjének szem előtt tartása érdekében – elrendelte a repülőtér futópályájának ideiglenes lezárását. A burkolathiba kijavítása 15:30-kor megtörtént, így a debreceni nemzetközi repülőtér ismételten alkalmassá vált a „biztonságos légiközlekedési tevékenység folytatására”.

És ha már repülés:

(Forrás: MTI)

 

budapest | liszt ferenc nemzetközi repülőtár | debrecen | wizz air

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram