Close
Az év légitársaságának választották a Wizz Air-t

Az év légitársaságának választották a Wizz Air-t

A Wizz Air az Air Transport Awards díjátadóján elnyerte Az Év Légitársasága címét. A montreali gálaesten az iparág meghatározó alakjai gyűltek össze; az elismerést Váradi József vezérigazgató személyesen vette át.

Az Air Transport Awards célja nemzetközi szinten elismerni a légi közlekedési iparág kiemelkedő teljesítményt nyújtó szereplőit. A díjakat évente ítélik oda az ágazat meghatározó szervezetei, vállalatai és vezetői részére.

Váradi József úgy fogalmazott: hálás, hogy a Wizz Air teljes csapatának nevében átveheti Az Év Légitársasága díjat. Kiemelte, meglátása szerint a Wizz Air a világ egyik leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársasága,

hálózatuk Európa, a Közel-Kelet, Ázsia és Afrika ötvenöt országának ezer útvonalát foglalja magába.

Hozzátette: elkötelezetten törekednek arra, hogy kedvező viteldíjak mellett a lehető legjobb repülési élményt nyújthassák utasaik számára. Úgy véli, ez a díj nyolcezer alkalmazottjuk fáradhatatlan erőfeszítésének elismerése, akikkel azért dolgoznak, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a repülést.

(Fotók: WizzAir)

légitársaság | elismerés | wizzair | díj

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ezeken az olasz strandokon nem lesz tömeg a nyáron, nem léphetnek be akármennyien

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram