Close
Ábrándoztál már arról, hogy te dekorálsz ki egy repülőt? Most eljött a te időd a Wizz Air jóvoltából!

Ábrándoztál már arról, hogy te dekorálsz ki egy repülőt? Most eljött a te időd a Wizz Air jóvoltából!

Azért elég menő dolog, ha a te repülőgépdizájnod emelkedik a magasba, nem? Mondjuk a megvalósításhoz vezető utat!

Pályázatot hirdet egy A321neo festésének megtervezésére a Wizz Air:

a kiválasztott nyertes dizájn a Wizz Air egyik Airbus A321neo gépét fogja díszíteni, ezzel is felhívva az utasok figyelmét a fenntarthatóság fontosságára.

A Wizz Air olyan kreatív tehetségeket invitál a pályázatára, akik számára fontos a fenntarthatóság, és erre egyik Airbus A321neo repülőgépének új, látványos külsejével segítenének felhívni az utazóközönség figyelmét, írja az Airportal.hu.

A pályázatra február 12. éjfélig jelentkezhetsz a [email protected] e-mail címen a verseny feltételeinek és a leadási útmutatónak megfelelően. Az eredményhirdetést követően a győztes terv egy részét vagy akár teljes egészét is viszontláthatja készítője a Wizz Air egyik A321neo repülőgépén, a nyertes pályázat alkotóját emellett még 2000 euró értékű utalványt is kap.

A Wizz Air a közleménye szerint a világ egyik legfiatalabb flottájával és Európa legalacsonyabb szén-dioxid-intenzitásával arra törekszik, hogy a légiközlekedés legzöldebb választása legyen, és már most utat mutat az iparág többi résztvevője számára a fenntarthatóbb jövő felé vezető úton.

A légitársaság nemrég bejelentette, hogy az utaskilométerenként számított átlagos szén-dioxid-kibocsátása 2022-ben mindössze 55,2 gramm volt, amely 15,4 százalékkal alacsonyabb a 2021-es évhez képest, és a valaha mért legalacsonyabb értéke egy naptári év alatt.

A Wizz Air kiemelt célja, hogy 2030-ig a karbonkibocsátása intenzitását további 25 százalékkal csökkentse, fenntarthatósági stratégiájának kulcsfontosságú eleme a flottájának megújítása A321neo típusú repülőgépekkel.

(Forrás: Airportal, fotók: Unsplash)

A321neo | repülő | dizájn | airbus | wizz air

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram