Close
Meglépte a Wizz Air azt, amire számítani lehetett

Meglépte a Wizz Air azt, amire számítani lehetett

Közleményt adott ki a magyar hátterű légitársaság.

A jelenlegi ukrajnai helyzet és a légtér lezárása miatt a Wizz Air sajnálattal tájékoztatja ügyfeleit,

hogy ideiglenesen fel kell függesztenie az országba induló és onnan érkező járatokat.

Azok az utasok, akik ezekre a járatokra foglaltak jegyet, a Wizz Air hivatalos oldalán, vagy alternatívaként a légitársaság call centerén  keresztül (telefonszám: 00380 893 202 532) kaphatnak további információkat.

A légitársaság Facebook-bejegyzésében azt írja, továbbra is első számú prioritásként tekint az utasok és a személyzet biztonságára, és reméli, hogy Ukrajnában hamarosan minden visszatér a normális kerékvágásba.

(Forrás: A Wizz Air Facebook-oldala, fotók: Wizz Air, Getty Images)

wizz air | felfüggesztés | járat | repülés | háborús helyzet

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Felkészülve a főszezonra - Az ország közel száz pontján szakértők segítik a turistákat

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram