Close
A kényszerleszállás után vészcsúszdán hagyták el a Wizz Air utasai a gépüket Budapesten

A kényszerleszállás után vészcsúszdán hagyták el a Wizz Air utasai a gépüket Budapesten

A Budflyer információi szerint a járatot bombafenyegetés érte, ezt követően szakította meg útját Budapesten a délutáni órákban.

“A vészcsúszdán keresztül hagyták el a Wizz Air Bari-Krakkó [W65058]  járatának utasai az A321-es repülőgépet, ami nem sokkal ezelőtt Budapesten szakította meg az útját” – írja Facebook-bejegyzésében a Budflyer.

Szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében a Wizz Air megerősítette, hogy a W6 5058 azonosítóval rendelkező, Bariból Krakkóba tartó járata július 20-án, szerdán névtelen bombafenyegetést kapott. A bejelentést követően a repülőgép Budapesten hajtott végre kényszerleszállást.

Kiemelik: a repülőgép személyzete és a légitársaság műveletirányító központja a vonatkozó protokoll szerint járt el. A repülőgép biztonságosan landolt Budapesten, a hatóságok jelenleg végzik a szükséges ellenőrzéseket, hogy kiderüljön, hamis volt-e a fenyegetés.

Az utasok és a személyzet evakuálása már megtörtént – tették hozzá.

(Fotó: Getty Images)

kényszerleszállás | vészcsúszda | bombariadó | wizz air | bombafenyegetés

FOLYTASD EZZEL

Középkori mesevilágba repít a kőkunyhók falva Olaszországban

Kiderült, melyek az Egyesült Királyság kedvenc és legtöbbet kritizált látványosságai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram