Close
Fantasztikus új úti célokkal bővít a WizzAir

Fantasztikus új úti célokkal bővít a WizzAir

Avagy mostantól minden út Rómából vezet kifelé, méghozzá olyan gyönyörű helyekre mint Cardiff, Göteborg vagy Marsa Alam.

Bővítést jelentett be olaszországi bázisain a WizzAir: a légitársaság tizenkét új útvonalat indít, valamint sűríti járatait Róma-Fiumicino és Milánó-Malpensa repülőteréről.

Ezentúl Róma-Fiumicinóból hét új úti célra is repülhetünk:

Barcelonába, Göteborgba, Malagába, Párizs-Orlyba, Portóba, Sevillába és Valenciába, Milánó-Malpensából pedig öt városba, Cardiffba, Dzsiddába, Marsa Alamba, Rijádba és Jerevánba.

A WizzAir ezen felül két Airbus A321neo repülőgépet telepít a Róma-Fiumicino repülőtéren található bázisra, és egyet Milánó-Malpensára. Az új útvonalak 2022 októberében indulnak. Kalandra fel!

(Fotók: Unsplash)

wizzair | marsa alam | róma | göteborg | úti cél

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram