Close
Kiderült, hogy Magyarországon van Európa egyik legszebb golfpályája

Kiderült, hogy Magyarországon van Európa egyik legszebb golfpályája

Néhány nappal ezelőtt tette közzé az Európa legjobb golfpályáit összegyűjtő top 100-as ranglistáját a Leading Courses nevű nemzetközi független szakmai oldal. A kizárólag vendégvélemények alapján értékelt 21 299 golfklub és 25 379 golfpálya közül az előkelő huszadik helyre került a Kehidakustányban található Zala Springs Golf Resort, amely egyedüli magyarként szerepel a ranglistán.

A Leading Courses az egyik legnagyobb nemzetközi független, golfozók által látogatott portál, amelynek szerkesztői 2007 óta készítenek toplistákat a világ legjobb golfpályáiról és golfközpontjairól.

Több mint 400 ezer felhasználó 21 299 golfklubot, 25 379 golfpályát és 327 937 fotót tekinthet meg Európa legnagyobb golfpálya-értékelő oldalán.

A Leading Courses szeptember másodikán publikálta a “Best Golf Resorts in Europe in 2022” top 100-as listáját, amelyen az előkelő huszadik helyre került a Balaton mellett található Zala Springs Golf Resort.

A golfpályát egy világhírű tervező, Robert Trent Jones Jr. álmodta meg. A 160 hektáros területen fekvő, 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos bajnoki pályát 2015 szeptemberében nyitották meg a játékosok előtt, és azóta is folyamatosan fejlesztik.

“Büszkék vagyunk rá, hogy egyedüli magyar golfpályaként sikerült felkerülnünk a ranglistára, ráadásul egyből a huszadik helyre. Azért is fontos ezen az oldalon jól szerepelni, mert a vendégeink őszintén osztják meg élményeiket itt tartózkodásuk után, így ha valamivel gondjuk lenne és ennek helyt is adnának ezen a platformon, akkor könnyen tudna az előkelő jelenlegi 8.8-as értékelésünk lejjebb kúszni. Szeretnénk tartani a szintet, illetve folyamatosan a legjobbat nyújtani vendégeink számára” – mondta Sóti Szilvia, a Zala Springs Golf Resort Marketing Managere, aki hozzátette: büszkék arra, hogy korábban (szintén Magyarországon egyedüliként) a top100 Golf Resort rangsorába is bekerülhettek, valamint a Zala Springs immár zsinórban háromszor nyerte el a World Golf Awards Hungary’s Best Golf Course, azaz Magyarország legjobb golfpályája címet.

Szilvia azt is elárulta, hogy a Leading Courses kizárólag független véleményekre alapozva készítette el a ranglistáját. Ötven százalékban a saját felhasználói, ötven százalékban pedig a Booking.com értékeléseit vették figyelembe.

“A pálya minőségén és a gyönyörű környezeten kívül valószínűleg azt is kedvelik a vendégeink, hogy nagyon sok fejlesztés és beruházás történik a Resortban, aminek köszönhetően mindig valamilyen újdonság fogadja őket. Szépen és folyamatosan növekszünk, megtartva a megszokott és elvárható minőséget. Folyamatosan figyeljük a vendégek visszajelzéseit melyből építkezhetünk, emellett egy szuper csapat dolgozik a Resort falain belül, akik szintén vendégorientált látásmóddal rendelkeznek” – nyilatkozta a Zala Springs Golf Resort Marketingese, aki a Leading Courses értéklésétől több belföldi és külföldi új és visszatérő elégedett vendéget, továbbá új partneri kapcsolatokat remél nemzetközi szinteken is.

Mint megtudtuk, közben a fejlesztések sem állnak meg: a következő időszakban egészség klinikát és új szálláshelyeket is létesítenek. A hotelszobák mellett három különböző villatípust is megálmodtak, amelyek befektetők és nem csak golfozó vendégek számára is megvásárolhatóak.

(Fotók: Zala Springs Golf Resort)

Európa | Zala Springs Golf Resort | legszebb | kehidakustány | golf

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram